آیا حسین زادگان مردود می شود:

امتحان پایان ترم استاندار مازندران

سرنوشت پروژه هاي نيمه تمام مازندران را به تفكيك هر شهرستان، منابع آن (اعم از ملي،تملك دارايي هاي سرمايه اي،حوادثي و ....) ،سال اوليه قرار داد، پيشرفت فيزيكي و پيش بيني سال اتمام براساس برنامه زمان بندي و دلايل تاخير احتمالي شفاف سازي نماييد.

رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله: حاسِبوا أنْفُسَكُم قَبلَ أنْ تُحاسَبوا، و زِنوها قَبلَ أنْ تُوزَنوا، و تَجَهَّزوا للعَرْضِ الأكْبَرِ .

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: پيش از آن كه مورد حسابرسى قرار گيريد، خود به حساب نفستان برسيد و پيش از آن كه سنجيده شويد، خود نفستان را در ترازوى سنجش بگذاريد و براى آن حسابرسى بزرگ آماده شويد


به گزارش راه شلمچه، با سپری شدن ایام پیش رو به رویداد مهم سیاسی کشور و انتخابات ٢٨ خرداد نزديك مي شويم؛ جريانات سياسي و شوراهاي شهر و روستا يكبار ديگر در معرض قضاوت مردم گذارده مي شوند و بديهي است شفافيت عملكرد مقامات و مسئولين در مناصبي كه به صورت مستقيم يا غير مستقيم از صندوق هاي راي نشات مي گيرد، زمينه ساز مشاركت حداكثري مردم در انتخابات پيش رو را رقم خواهد زد.


مشاركتي كه به واسطه عملكرد بسيار ضعيف دولت اخير در هاله اي از ابهام قرار دارد و سطح توقعات مردم از حاكميت را از تغيير صرف دولت، به محاكمه بدون مسامحه مقاماتي كه با قصوريا تقصير خود زمينه هاي آنرا فراهم كرده اند، تغييرداده است.


اين روزها در فضاي مجازي و در بستر نارضايتي عمومي، درخواست محاكمه بالاترين مقام اجرايي كشور و برخي از وزرا و مقامات سابق و فعلي خودنمايي مي كند كه دربسياري از اين ابراز نارضايتي ها، رد پر رنگ عقبه مردمي و به ستوه آمده جريان حاكم نيز به شكل ملموسي ديده مي شود؛ بنابراين نمی توان آن را با نگاه صرف انتخاباتي و از سوي جريان منتقد و مخالف تحليل نمود.


به نظر ميرسد اين مقطع تاريخي نقطه عطفي است در پاسخگو نمودن مسئوليني كه به روال چند دهه گذشته پايين كشيدن از قدرت تنها عقوبتشان بود؛ اين مقال در اندك فرصت باقي مانده تا انتخابات محملي شد براي طرح سوالات اساسي از نماينده عالي همين دولت در مازندران، باشد كه ايشان و ديگر مقامات دولتي در استان ضمن پاسخگويي و شفاف سازي، از پشت مقامات ارشد كشور به درآمده و مسئوليت عملكرد خود را پذيرا باشند. 


از دستگاه قضايي استان كه منصب قانوني مدعي العموم در دل آن تعريف می شود و دستگاههاي نظارتي همچون سازمان بازرسي انتظار می شود به پاس احساس وظیفه در قبال حقوق عمومی مردم، همچون هميشه در چارچوب وظايف قانوني خود به اين مطالبه جدي مردم عنايت ويژه معمول دارند:




١- آقای استاندار مازندران سرنوشت مديريت پسماند مازندران و اعتبارات دولتي تخصيص يافته در بودجه سنواتي كشور را به تفكيك عناصر موظف ٨ ((در برخي منابع٦))  گانه و شهرستانهاي استان با عدد و رقم و ذكر پروژه به صورت مستند شفاف سازي نماييد


٢- سرنوشت پروژه هاي مسكن مهر استان را به تفكيك هر شهرستان و درصد پيشرفت فيزيكي و دلايل تاخير آن شفاف سازي نماييد.


٣-تعداد مسكن ساخته شده در استان را در دوره ٨ ساله دولت حسن روحاني كه با مشاركت دولت يا كمك هزينه هاي دولتي ساخته شده به تفكيك هر شهرستان شفاف سازي نماييد.


٤-سرنوشت پروژه هاي نيمه تمام مازندران را به تفكيك هر شهرستان، منابع آن (اعم از ملي،تملك دارايي هاي سرمايه اي،حوادثي و ....) ،سال اوليه قرار داد، پيشرفت فيزيكي و پيش بيني سال اتمام براساس برنامه زمان بندي و دلايل تاخير احتمالي شفاف سازي نماييد.


٥-تعداد شغل ايجاد شده و از دست رفته در هشت سال دولت روحاني را به تفكيك هر شهرستان و بر اساس آمار مستند مركز آمار ايران شفاف سازي نماييد.


٦-دلايل ناكامي در مديريت اپيدمي كرونا در مازندران را شفاف سازي نماييد.


٧-سرنوشت مناطق آزاد مازندران را كه در مقطعي نويد تصويب آن را داده بوديد، شفاف سازي نماييد.


٨-در دولت حسن روحاني كداميك از شهرداري هاي استان به سمت ايجاد درآمد پايدار حركت نموده اند و نقش استانداري در آن را به تفكيك هر شهرداري شفاف سازي فرماييد.


٩-در هشت سال دولت روحاني چه تعداد كارخانه با حمايت هاي دولت در استان آغاز به كار كرده اند و چه تعداد كارخانه تعطيل شده اند لطفا به تفكيك هر شهرستان و احتمالاً شهرك صنعتي شفاف سازي فرماييد.


١٠-ميزان تسهيلات اختصاص داده در هشت سال دولت فعلی به بنگاههاي اقتصادي، كارخانه ها و افراد را شفاف سازي نماييد؛ آيا در استان مواردي از سوء استفاده از اين تسهيلات و هزينه در غير جاي خود داشته ايم ؟ آن را شفاف سازي فرماييد.


١١-در هشت سال دولت آقاي روحاني چه تعداد از مرغداري ها و دامداري ها در سطح استان تعطيل شده اند و آيا در توزيع نهاده هاي دام وطيور كه از ارز دولتي استفاده نموده اند، تخلّفاتي كشف يا گزارش شده است؟! لطفا اصلاع رساني فرماييد


١٢-نقش نمايندگان خود در كميسيونهاي ماده ١٠٠ و ٩٩ (نمايندگان وزارت كشور) را چگونه ارزيابي مي كنيد لطفا شفاف سازي فرماييد.


١٣-نقش استانداري (معاونت عمراني و اداره كل دفتر فني) را در تعيير كاربريهاي استان (شهري و روستايي) چگونه ارزيابي مي كنيد.


١٤- ميزان مبادلات مازندران با كشورهاي همسايه را در مقايسه با دولت گذشته با ذكر عدد و رقم و مستند شفاف سازي نماييد.


١٥- آيا در انتخاب مديرانتان به نسبتهاي فاميلي، سفارش نزديكان و صرف نزديكي فكري (سياسي) چقدر توجه داشته ايد؟


١٦- وضعيت كشاورزي و كشاورزان مازندران را در مقايسه با دولت قبلي چگونه ارزيابي مي كنيد؟ لطفا به صورت مستند شفاف سازي نماييد.


١٧- كمك دولت به ثمن ها را در ٨ سال دولت آقاي روحاني و دوره مديريت خود به صورت مستند شفاف سازي نماييد؛ آيا در بين اين ثمن ها مورد يا مواردي يافته ايد كه صرفا روي كاغذ موجود و فعاليتي نداشته باشند؟


١٨- آيا در ذهنتان موردي هست كه محتمل مي دانيد بعد از پايان دوره مسوليتتان تحت تعقيب دستگاه قضايي قرار بگيريد؟! 


١٩-در خصوص اقدامات ٨ ساله دولت روحاني در استان جهت ساماندهي بافتهاي فرسوده شهري و ساماندهي سكونتگاههاي غيرسمي به تفكيك هر شهرستان شفاف سازي نماييد.

 

٢٠- با توجه به بحران خيز بودن مازندران، اقدامات ٨ ساله دولت در پيشگيري از حوادث از جمله آزاد سازي حريم و بستر روخانه ها و مقاوم سازي ساختمان هاي با اهميت بالا را به تفكيك هر شهرستان شفاف سازي نماييد.


با توجه به اینکه رسانه ها به عنوان مدعی العموم مدافع حق و حقوق عمومی مردم و رکن چهارم دموکراسی به شمار می روند، قطعاً انتشار این گزارش را نباید دال بر تخریب تلاش های صورت گرفته استاندار مازندران طی مدت مسئولیتش برشمرد اما بی تردید وی باید نسبت به مباحث مطروحه پاسخگویی شفاف به مردم و افکار عمومی را وظیفه گرانسگ خود بدانید.

اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار