به گزارش راه شلمچه ، سیصد و چهل و سومین جلسه هیئتمدیره مجمع خیرین کشور صبح چهارشنبه 18 دیماه با حضور اعضاء، مشاوران و مهمانان مجمع تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه حبیب الله بور بور، رئیس مجمع خیرین کشور، به ارائه گزارشی از فعالیتهای اخیر مجمع پرداخت و اظهار کرد: دفتر نمایندگی مجمع خیرین کشور در استان خراسان شمالی، هفته گذشته با حضور جمعی از مسئولان استان و خیرین تشکیل شد و اعضای هیئتمدیره در انتخابات مشخص شدند.
وی در ادامه بیان کرد: مجمع خیرین کشور در روزهای اخیر موفق شد مجوز فعالیت بینالمللی خود را دریافت کند. همچنین مجمع خیرین کشور هشتادمین مؤسسه مردمنهاد کشور خواهد بود که مقام مشورتی سازمان ملل متحد را دریافت میکند. در حال حاضر 79 سازمان مردمنهاد و خیریه در کشور مقام مشورتی سازمان ملل را دارند.
بوربور، گفت: اگر گروههای خیریه باهم همکاری شبکهای و جمعی داشته باشند، بهرهوری و اثربخشی بیشتر میشود. اگر سازمانهای مردمنهاد و خیریههایی که مقام مشورتی سازمان ملل متحد را دارند باهم فعالیت شبکهای و گروهی را شکل دهند بهتر است.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین همچنین در این جلسه، به ارائه توضیحاتی دربارۀ طرح همافزایی و شبکهسازی میان خیریهها و انجیاوها که هفته گذشته نیز به آن پرداخته بود اقدام کرد. به گفته وی در هفته اخیر جلسهای مشورتی میان تعدادی از مجموعههای فعال در حوزه زیرساختهای بانک اطلاعات همچون بنیاد آلاء، آگاپه، سامانه سخا (کمیته امداد) و ... به میزبانی بنیاد آلاء و ریاست حاج محمدحسین رضایی برگزار شد و رهاورد آن تأکید بر ضرورت همفکری و همافزایی مداوم میان این زیرساختها بود.
وی اظهار داشت: وزارت کشور و سایر نهادهایی که مجوز مؤسسات خیریه را صادر یا تمدید میکنند باید مؤسسات را ملزم کنند که از سامانه سخا استفاده و اطلاعات کمک به مددجویان خود را در آن ثبت کنند.
رئیس مجمع خیرین کشور، به ارائه توضیحاتی درباره طرح پیشگیری از حوادث چهارشنبهسوری پرداخت و گفت: این طرح به صورت آزمایشی در قم اجرا شده است.
در مدارس قم، سال گذشته جلساتی به شکل تئوری و عملی با حضور آتشنشانی و اورژانس کشور برای دانشآموزان برگزار و خطرات حوادث چهارشنبهسوری همراه با ارائه فیلم آموزشی و پاورپوینت تبیین شد. همچنین فیلمهای آموزشی در قالب سیدی به خانوادهها داده شد.
وی در ادامه اظهار کرد: مسابقه هنری دانشآموزی با موضوع چهارشنبهسوری برگزار شد. همچنین با صداوسیمای قم مذاکره شد که تعدادی از جلسات آموزشی را برای عموم مخاطبان به نمایش بگذارد. نتیجه ارزشمند کار این شد که 50 درصد از حوادث سال گذشته کم شد و بسیاری از بچهها از حضور بزرگترهای خود در چهارشنبهسوری جلوگیری کردند.
بور بور در پایان تصریح کرد: لازم است این طرح را به نحوی که بتواند در سراسر کشور اجرایی شود آماده کرد، تا در جلسهای حضوری از جانب مجمع خیرین کشور به وزیر آموزش و پرورش ارائه شود. همچنین باید به موازات این طرح تدابیری اندیشید و پیشنهاد داد که جوانان و نوجوانان بتوانند در فضایی امن و بیخطر و بدون استفاده از وسایل خطرناک در چهارشنبهسوری نشاط داشته باشند.
در بخش پایانی این جلسه نیز گروسی، نماینده مجمع خیرین استان قزوین به ارائه گزارشی از دستاوردها و چالشهای خیرین استان پرداخت.
انتهای پیام//