به گزارش راه شلمچه، زیباکلام در روزنامه آرمان ضمن عصبانیت از اظهارات سربسته و مجمل رئيسجمهور رئيسی درباره وضعیت نابسامان دولت و اقتصادی که تحویل گرفته، نوشت: آقای احمدینژاد بسیاری از ناکامیهایی را که کشور با آن مواجه بود بر گردن اصلاحطلبان و غفلت آنان از مسائل اقتصادی میانداخت. آقایان روحانی و اسحاق جهانگیری تا همین اواخر مشکلات را بر سر دولت آقای احمدینژاد میانداختند. ظاهرا این سنت «حمیده» همچنان قرار است در دولت سیزدهم و کابینه آقای رئیسی هم جاری باشد که مشکلات و مصائب را بر گردن دولت قبل بیندازند».
این مدل تحلیلگری آقای زیباکلام نوعی ردگمکنی است. او در حالی برای زدن دولت جدید، موضع روحانی و جهانگیری را نکوهش میکند که خود در طول سالها و تا همین اواخر هرجا قافیه عملکرد دولت روحانی تنگ میآید، به فرافکنی مسئولیت و متهم کردن دولت احمدینژاد متوسل میشد! اما حالا با زبان بیزبانی میگوید سرقفلی این کار - ولو تا 8 سال - برای خود ماست و کسی در دولت جدید حق ندارد ولو بحق و بر اساس واقعیات، اعلام کند که کدام اقتصاد و دولت و زمین سوخته را تحویل گرفته است!
در همین حال «مشرق» در واکنش به یادداشت زیباکلام نوشت: زیباکلام اذعان کرده که روحانی و اسحاق جهانگیری تا همین اواخر مشکلات را بر سر دولت آقای احمدینژاد میانداختند، با این حال وی در ادامه به دولت رئيسی خرده گرفته که چرا در ماههای ابتدایی فعالیت دولت از «میراث دولت قبل» سخن میگویید!
آیا نباید در ماههای ابتدایی، از دولت روحانی سخن گفت؟! دولتی که کشور را با تورم 48 درصدی و نقدینگی 3921 هزار میلیارد تومانی به دولت بعدی تحویل داد.
دولت سیزدهم در شرایطی کلید پاستور را تحویل گرفته که متوسط رشد اقتصادی 8 ساله دولت روحانی، 1/2 درصد بود که کمترین رقم بین دولتها است.
همچنین ضریب جینی به عنوان شاخص شکاف طبقاتی از 365 هزارم در سال 1391 به بالای 400 هزارم در سال 1399 رسید که بالاترین میزان در دهههای اخیر است. دولت رئيسی باید با تمام توان به رفع مشکلات و رسیدگی به مطالبات مردم اقدام کند. اما تورم 48 درصدی و نقدینگی سرسامآور در دولت روحانی و بدهیهای کلان دولت تدبیر و امید به بانک مرکزی و بیعملی دولت روحانی در ساخت مسکن و... انکارشدنی نیست.