به گزارش راه شلمچه، با دستور رئیس بنیاد مستضعفان، تمامی هزینههای مبارزه با کرونا در مناطق هدف طرح پیشرفت و آبادانی از سوی این بنیاد تأمین خواهد شد. رهبر انقلاب هم در ادامه قدردانیهایشان از دستاندرکاران مبارزه با ویروس منحوس، متوفیان کادر پزشکی، پرستاری و خدماتی درگیر کرونا را «شهید خدمت» خواندند. ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هم از تلاش ۱۸ ساعته شبانهروزی یک گروه منحصر به فرد برای تولید داروی کرونا خبر داده است. نمایندگان سازمان جهانی بهداشت هم از نحوه درمان بیماران در استراحتگاههای بیمارستانی سازمان بسیج جامعه پزشکی بازدید و تأکید کردند: «اطمینان کامل داریم این ویروس کنترل میشود.»
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و فوت ناشی از آن در کشور بیان کرد: تا روزگذشته براساس نتایج آزمایشگاهی، ۸۸۱مورد بیمار جدید مبتلا به کووید - ۱۹ در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به ۸ هزار و ۴۲ نفر رسید. کیانوش جهانپور ادامه داد: متأسفانه ۵۴ نفر از مبتلایان جدید کووید - ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۲۹۱مورد رسید.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲ هزار و ۷۳۱ نفر از بیماران بهبودیافته و ترخیص شدهاند که روند بهبودی و ترخیص این بیماران افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
وی ادامه داد: استان تهران همچنان بیشترین آمار مبتلا را دارد و استان مازندران هم پس از تهران، بیشترین تعداد ابتلا را دارد. استان خراسان رضوی مقصد مسافرتی برای هفتههای آتی نخواهد بود و مردم باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.
ایجاد پسا بیمارستان برای بیماران خفیف
جهانپور همچنین بیان کرد: امکاناتی فراهم شد که بتوانیم جداسازی بهتری برای افرادی که مبتلا به بیماری هستند داشته باشیم، اما نیازمند بستری در بیمارستانها نیستند. مراکز پسابیمارستانی با همیاری سازمانهای مختلف در نظر گرفته شده که از مهمانسراها و هتلها بتوانیم برای بستری این افراد با امکانات خوب رفاهی و مراقبتی استفاده کنیم. برخی افراد نیازی به مراقبتهای بیمارستانی ندارند و در این مراکز میتوانند دوره چند روزه را سپری کنند و بعد از اینکه عاری از ویروس شدند، به آغوش خانواده خود برگردند که این اقدام موردتأیید و استقبال نمایندگان سازمان جهانی بهداشت هم قرار گرفته و در استانهایی که ویروس شیوع بیشتری دارد، آغاز شده و در استانهای دیگر هم اجرایی میشود.
تقدیر سازمان بهداشت جهانی از خدمات کرونایی بسیج
نمایندگان سازمان جهانی بهداشت به همراه تیمی از کارشناسان خود در ایران، از یکی از استراحتگاههای سازمان بسیج جامعه پزشکی بازدید کردند تا اطمینان حاصل کنند که روند ارائه خدمات و کنترل این ویروس در بالاترین سطح در حال اجراست.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در هنگام بازدید از استراحتگاه بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه ایران به منظور پیشگیری از ویروس کرونا در آمادگی کامل قرار دارد و اطمینان کامل داریم این ویروس کنترل میشود، تصریح کرد: مهمترین ستونمهار و کنترل بیماریهای واگیردار به خصوص ویروس کرونا همکاری قوی میان سازمانهای متولی و مردم است که خوشبختانه چنین چیزی در ایران به وضوح قابل مشاهده است.
نمایندگان WHO ضمن قدردانی از تلاشهای کادر درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی برای کنترل و مهار ویروس کرونا اذعان کردند: ایران در زمینه مهار انواع بیماریها به ویژه بیماریهای واگیر از قدرت و توانمندی قابل ملاحظهای برخوردار است و این توانایی را به خوبی در زمان وقوع بحرانها و بلایای مختلف نشان داده است.
تلاش روزانه ۱۸ ساعته «برکت» برای تولید داروی کرونا
از دیگر اقدامات جهادی برای مقابله با کرونا، تلاشهای بنیاد برکت است.
در همین خصوص رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: گروه منحصر به فردی را در شرکت دارویی برکت جمعآوری کردهایم که روزی ۱۸ ساعت برای تولید داروی ضدکرونا فعالیت میکنند.
محمد مخبر بیان داشت: کانونهای مختلفی برای تهیه و تولید داروی کرونا اقدام میکنند که تبادل اطلاعات هم انجام میشود و امیدواریم بهزودی خبرهای خوبی در این خصوص بدهیم.
دستور فتاح برای حمایت از جهادیها
گفتنی است معاون بنیاد مستضعفان از دستور فتاح برای حمایت از گروههای مردمی و جهادی برای مقابله با شیوع کرونا در شهرهای درگیر کرونا و مناطق روستایی با اولویت مناطق محروم کشور خبر داد. محسن منصوری با اشاره به برنامهریزی بنیاد مستضعفان برای کمک به مبارزه با شیوع کرونا در شهرهای درگیر کرونا، مناطق روستایی و بهخصوص مناطق محروم و دورافتاده کشور اظهار کرد: همزمان با شیوع کرونا در کشور و به منظور حمایت از اقشار مختلف و بهخصوص اقشار آسیبپذیر، بنیاد مستضعفان برنامهای را برای استفاده از پتانسیل گروههای جهادی و مردمی فعال در مناطق مختلف کشور تدوین کرده است.
معاون بنیاد مستضعفان افزود: براساس برنامهریزی انجام شده مقرر شد، بنیاد مستضعفان از طریق بازوی محرومیتزدایی خود و با حمایت از گروههای جهادی و مردمی، نسبت به مبارزه با شیوع ویروس کرونا وارد عمل شود.
وی با اشاره به حمایت بنیاد مستضعفان از ۲۰۰ گروه مردمی و جهادی برای کمک به مقابله با شیوع کرونا گفت: حمایت بنیاد مستضعفان از گروههای مردمی در قالب چهار محور «برپایی ایستگاههای سلامت و توزیع بستههای بهداشتی»، «راهاندازی کاروانهای ضدعفونی اماکن و معابر عمومی»، «حمایت از کارگاههای مجاز مردمی و جهادی تولید ماسک و تجهیزات بهداشتی» و «ارائه آموزشهای بهداشت فردی و محیط» خواهد بود.
منصوری در ادامه تصریح کرد: با دستور رئیس بنیاد مستضعفان، تمامی هزینههای مبارزه با کرونا در مناطق هدف طرح پیشرفت و آبادانی از سوی این بنیاد تأمین خواهد شد.
منبع؛ روزنامه جوان