خاتمی چرا شکایت از کیهان در باره «جرج سوروس» را پیگیری نمی‌کند؟

مدیر مسئول کیهان گفت: خاتمی دو بار با جرج سوروس (سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی و پشتیبان و تامین‌کننده مالی فتنه آمریکایي- اسرائيلی ۸۸) ملاقات داشته است. ایشان از ما شکایت کرده ولی شکایت خود را پیگیری نمی‌کند.

به گزارش راه شلمچه، در سالروز تشکیل سازمان بسیج رسانه نشست مدیران رسانه با سردار غلامرضا سلیمانی رئیس ‌سازمان بسیج مستضعفین و جمعی از مدیران مسئول رسانه‌ها با موضوع «رسانه، امنیت ملی؛ فرصت‌ها و چالش‌های ۱۴۰۱» و همچنین هم‌افزایی بیشتر رسانه‌ها برگزار شد. 

«حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان در این‌ مراسم گفت: ضمن تشکر از بسیج که مبتکر این نشست بوده است باید عرض کنم که اظهارات برخی از مدیران رسانه‌ها جفای بزرگی درحق نظام و مردم ایران است. 

وی افزود؛ در تمامی آموزه‌های سیاسی آمده است برای ارزیابی یک نظام تازه تاسیس بایستی حد‌اقل سه سال از عمر آن بگذرد ولی همه شاهد بودیم که جمهوری اسلامی ایران از نخستین روز پس از پیروزی با هجوم گسترده قدرت‌های استکباری و دنباله‌های ریز و درشت آنها رو‌به‌رو بوده است و به قول شعر؛
                             ‌تا آستین به نام تو بالا زدیم شد ...       شمشیرهای تشنه به خون از کمر برون


شریعتمداری گفت:‌ از آن هنگام تا‌کنون این درگیری ادامه داشته است. اما دعوا بر سر چیست؟ دشمن مردم ایران را بَرده و غارت شده می‌خواهد. آیا باید به خواسته‌اش تن می‌دادیم؟! 

مدیر مسئول کیهان افزود؛ امروز بر قله رفیع و بلندی ایستاده‌ایم و البته مشکلات نیز هست. چرا؟ به قول پروین اعتصامی؛
محتسب مستی به ره دید و‌گریبانش گرفت ...
مست گفت ‌ای دوست این پیراهن است افسار نیست
گفت مستی کاین چنین افتان و خیزان می‌روی ...
گفت جرم از راه رفتن نیست، ره هموار نیست.

وی گفت؛ به قول حضرت آقا، پیش روی ما یک اتوبان آسفالته و چند بانده وجود ندارد و در این میان همدلی شرط عبور از این مسیر است. 

شریعتمداری افزود؛ تفاوت سلیقه‌ها هنگامی سازنده است که در اصول و مبانی مشترک باشند و در غیر اینصورت دیگر تفاوت سلیقه نیست، تفاوت راه است و گفت: اجازه بدهید با صراحت عرض کنم که متاسفانه برخی از رسانه‌های داخلی با دشمن همسویی دارند. یکی از برادران فرمودند چرا باید منبع خبر ما در آن سوی مرزها باشد؟ این سخن بجایی است ولی نکته دیگری هم در میان است و آن اینکه چرا باید برخی از رسانه‌های ما زمینه‌های سیاه‌نمایی دشمنان بیرونی علیه ایران را فراهم سازند و برای آنها خوراک تبلیغاتی تهیه کنند؟! با تاسف باید به این بیت استناد کنم که؛
                       دشت ما گرگ اگر داشت نمی‌نالیدیم ...             نیمی از گله ما را سگ چوپان خورده!

مدیر مسئول کیهان به عنوان نمونه از ماجرای تاسف‌آور هواپیمای ساقط شده اوکراینی یاد کرد و این ماجرا را با حمله آمریکا به هواپیمای ایرباس ایران بر فراز خلیج‌فارس مقایسه کرد و گفت؛ در گزارش پنتاگون آمده است که ویلیام راجرز فرمانده ناو وینسنس باید می‌دانست که ایرباس ایران در کریدور تجاری پرواز می‌کند و فرماندهان دو ناو دیگری که در منطقه حضور داشتند به او اطلاع داده بودند و حتی تاکید کرده بودند که پالس‌های ارسالی برای ایرباس برای هواپیماهای تجاری قابل دریافت نیستند ولی علی‌رغم این هشدارها فرمانده ناو وینسنس به ایرباس ایران شلیک کرد و ۲۹۹ مسافر آن را قتل عام کرد. گزارش پنتاگون نشان می‌دهد که اقدام ناو وینسنس از روی اشتباه یا بی‌خبری نبوده است ولی به فرمانده راجرز نشان شجاعت دادند.
اما در این سو وقتی به هواپیمای اوکراینی شلیک شد، ابتدا تصور می‌رفت که کار آمریکا در واکنش حمله موشکی سپاه به عین‌الاسد است ولی بلافاصله پس از آنکه معلوم شد این حمله به اشتباه از سوی پدافند خودی صورت گرفته است، سردار حاجی‌زاده که در غرب کشور بود به این اشتباه اعتراف کرد و سردار سلامی فرمانده سپاه در جلسه علنی مجلس حضور یافت و با تواضع از اشتباه صورت گرفته یاد کرد و آنچنان متاسف و متاثر بود که آشکارا‌ گریست. و مسئولان مربوطه مورد بازخواست قرار گرفته و حتی بازداشت شدند. 

شریعتمداری ادامه داد؛ بی‌تردید فاجعه هواپیمای اوکراینی قلب همه را به درد آورده است ولی نکته مورد نظر بنده از یکسو مقایسه دو رخداد یاد شده است. در آمریکا به فرمانده ناو که اقدامش عمد و یا حداقل شبه‌عمد بوده است مدال می‌دهند و در اینجا فرمانده سپاه پوزش می‌خواهد و بر شهدای فاجعه می‌گرید و اما سوی دیگر ماجرا برخورد برخی از رسانه‌های داخلی با این ماجراست. فلان روزنامه عکس بزرگی از حادثه را با تصویری از جنازه قربانیان در صفحه اول خود چاپ می‌کند و طوری گزارش می‌دهد که انگار این هواپیما به عمد مورد حمله قرار گرفته است! و یا فلان سایت خبری این ادعا را پیش می‌کشد که از مسافران هواپیمای اوکراینی به عنوان سپر انسانی استفاده شده است! این دیگر اختلاف سلیقه نیست، دروغ پراکنی به نفع دشمن است. 

مدیر مسئول کیهان افزود؛ فلان سایت خبری، اسرائيل را تبرئه می‌کند! آن دیگری... در این هنگام مدیر یکی از سایت‌ها به‌گونه‌ای خارج از موضوع گفت؛ شما چرا از ملاقات خاتمی با جرج سوروس خبر داده‌اید و شریعتمداری گفت؛ آقای خاتمی دو بار با جرج سوروس (سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی و پشتیبان و تامین‌کننده مالی فتنه آمریکایي- اسرائيلی ۸۸) ملاقات داشته است. ایشان از ما شکایت کرده که وانمود کند خبر کیهان بی‌اساس است ولی شکایت خود را پیگیری نمی‌کند چون می‌داند که ما یک زونکن سند مستحکم از این ملاقات داریم. 

شریعتمداری در پایان سخنان نزدیک به ده دقیقه‌ای خود گفت؛ در این محفل یادی از سردار شهید حاج قاسم عزیز بی‌مناسبت نیست، سردار دل‌ها در یکی از سخنرانی‌های خود هشدار می‌دهد که برای دشمن کوچه باز نکنید! یعنی برای سوءاستفاده دشمن زمینه نسازید.

به گزارش راه شلمچه، مقاله "كنت تيمرمن" (Kenneth R. Timmerman) مدير اجرايی مؤسسه‌ی موسوم به "بنياد دموكراسی برای ايران" در سال 2006 پرده جديدی از جزئيات شام محرمانه سوروس و خاتمی را فاش كرد.
تيمرمن موسس بنياد دموكراسی برای ايران است كه خود نيز مدير اجرايی آن بود. وی كه از نيروهای بخش پژوهشی سازمان جاسوسی امريكا (سيا) است، با موسسه آمريكن اينترپرايز و همچنين پروژه قرن جديد برای امريكا نيز همكاری دارد. اين موسسات همانند موسسه جامعه باز سوروس امريكا به‌صورت ويژه بر روی موضوع ايران تمركز دارند. اما تيمرمن در تاريخ 15 سپتامبر 2006 مقاله‌ای در پايگاه اينترنتی نيوز مكس (http://archive.newsmax.com/archives/articles/2006/9/14/205414.shtml?s=sr) با اشاره به موضوع هسته‎ای ايران و بررسی پيشنهادهايی برای چگونگی توقف ايران هسته‌ای از ديدار محرمانه سوروس و خاتمی در يك ضيافت شام خبر داده بود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار