تخلف پشت تخلف برادر رئیس‌جمهور؛

دکترای «حسین فریدون» هم تقلبی است!

گزارش کمیسیون آموزش مجلس درباره مدرک دکترای حسین فریدون که با انجام مکاتبات با وزارت علوم، سازمان سنجش و دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفته، حاکی از تخلفات متعدد در تحصیل برادر رئیس‌جمهور است. از نامه محرمانه سازمان سنجش به دانشگاه گرفته تا ثبت‌نام در دانشگاه بدون شرکت در آزمون!
به گزارش راه شلمچه، عدم رعایت ضوابط قانونی توسط دانشگاه در مطابقت اطلاعات اظهارشده با اسناد و مدارک، تخلف از مفاد تعهد کتبی و محضری، عدم رعایت مراحل سنجش علمی به صورت کامل و اظهار معدل غیرواقعی تخلفات اصلی پرونده حسین فریدون به استناد گزارش کمیسیون آموزش مجلس است.

۱۱ نماینده پیگیر
آذرماه سه سال قبل ۱۱ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نظر به ابقای ابهامات در پرونده تحصیلی حسین فریدون، طی نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس درخواست اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی در این خصوص را کردند.

این ماده آیین نامه تأکید دارد، هرگاه حداقل ۱۰ نفر از نمایندگان یا هر کدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور یا مسئولان دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام کنند، موضوع بلافاصله از طریق هیئت رئیسه برای رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌شود.

قبولی در تکمیل ظرفیت با سهمیه
کمیسیون آموزش پس از ارجاع موضوع از سوی هیئت‌رئیسه به بررسی همه‌جانبه پرونده پرداخت و با انجام مکاتبات چندباره با وزارت علوم، سازمان سنجش و مسئولان دانشگاه شهید بهشتی موضوع را مورد بررسی قرار داد و اکنون گزارش تخلفات این پرونده را منتشر کرده است.

حسین فریدون متولد ۱۳۳۶ در مرحله تکمیل ظرفیت برای نوبت دوم (شبانه) دانشگاه گیلان سال ۹۲ در رشته روابط بین‌الملل (با در نظر گرفتن شرایط ۳۰درصد جانبازی و با سهمیه دو ایثارگران) برای طی مراحل مصاحبه معرفی شده است. به رغم اعلام دانشگاه گیلان مبنی بر منتفی‌شدن پذیرش و ثبت‌نام در صورت عدم مراجعه برای مصاحبه شفاهی، ایشان برای شرکت در مصاحبه در دانشگاه گیلان حاضر نمی‌شوند.

جهش ۵ نمره‌ای معدل پس از ۲۰ سال
وی پس از عدم ثبت‌نام در دانشگاه گیلان، طی درخواستی از سازمان سنجش پذیرش کشور، خواستار معرفی به دانشگاه شهید بهشتی برای شرکت در آزمون اختصاصی پردیس خودگردان این دانشگاه و برای تحصیل در رشته روابط بین‌الملل در مقطع دکتری می‌شود.

از نکات جالب گزارش منتشره کمیسیون آموزش این است که سازمان سنجش آموزش کشور فروردین ۹۳ طی نامه‌ای به صورت محرمانه خطاب به رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی، از این دانشگاه می‌خواهد تا معدل برادر رئیس‌جمهور پنج نمره بیشتر از آنچه بوده است، ثبت کند. یعنی وقتی معدل فریدون در دانشگاه آزاد در سال ۷۳، ۳۳/۱۳ بوده است، مطابق این نامه محرمانه به ۳۸ /۱۷ ارتقا داده شده و همین موضوع سبب شده تا فریدون به عنوان دانشجوی دکتری دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شود.

اعتراض رئیس دانشکده با وجدان
جالب اینکه عباس عرب مازار، رئیس دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه (دانشکده‌ای که فریدون متقاضی تحصیل در آن بوده است)، همان موقع اعلام می‌کند که «آزمون کتبی و شفاهی پردیس انجام شده و اسامی برگزیدگان نیز اعلام شده است و در این شرایط راه معقول و مقبولی برای این پذیرش، مقدور و متصور نیست. ضمناً شاید افراد زیادی باشند که شرایط ایشان را داشته باشند، پس اولی است که سازمان چنین امکانی را برای همه فراهم کند.»

در نهایت اردیبهشت ۹۳ معاون پژوهشی دانشکده مصوبه گروه علوم سیاسی را مبنی بر پذیرش حسین فریدون به عنوان دانشجوی دکتری به همراه سایر مدارک به معاون وقت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارسال می‌کند.

تخلف پشت تخلف
در تیر ۱۳۹۳ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تغییر می‌کند و شهریورماه موضوع مجدداً از سوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی جدید به رئیس دانشگاه ارجاع می‌شود. با اتکا به اینکه سازمان سنجش در این خصوص مجوز داده ثبت‌نام فریدون انجام شود.

طهرانچی، رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی هم دستور ثبت‌نام را صادر می‌کند. به گزارش کمیسیون آموزش این دستور و در این تاریخ به این معناست که داوطلب در آزمون تحصیلی ۹۳- ۱۳۹۲ شرکت کرده لکن پذیرش و ثبت‌نام او برای سال تحصیلی ۹۴- ۱۳۹۳ صورت گرفته است! دیگر تخلف مهم این پرونده هم این بوده است که فریدون پس از ثبت‌نام در دانشگاه با حضور در دفتر اسناد رسمی متعهد می‌شود از اشتغال به هر گونه کار خصوصی، دولتی و عمومی خودداری کند و صرفاً به امر تحصیل اشتغال داشته باشد. در حالی که برادر رئیس‌جمهور این تعهد را هم نقص کرده است.

         


                                

منبع: روزنامه جوان

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار