به گزارش راه شلمچه، امام خمینی(ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند«من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر میکنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند»،
حماسه مردم آمل در ششم بهمن ماه 60 به قدری برای امام حائز اهمیت بود که حتی در وصیتنامه سیاسی _ الهی خود نیز بدان اشاره نمودند: اکنون که شما فریب خوردگان در عشق آن رژیم (شوروی) جان می دهید، مردم مظلوم شوروی و دیگر اقمار او چون افغانستان از ستمگریهای آنان جان می سپارند، و آن گاه شما که مدعی طرفداری از خلق هستید، بر این خلق محروم در هر جا که دستتان رسیده چه جنایاتی انجام دادید و با اهالی شریف آمل که آنان را به غلط طرفدار پر و پا قرص خود معرفی می کردید و عده بسیاری را به فریب به جنگ مردم و دولت فرستادید و به کشتن دادید، چه جنایتها که نکردید.
6 بهمن 1360 در آمل چه گذشت؟
حادثه 6 بهمن آمل یکی از مهمترین رخدادهای سیاسی- امنیتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. این حادثه همزمان با جنگ تحمیلی به وقوع پیوست. زمانی که نیروهای نظامی بسیج و سپاه در دو جبهه غرب کشور یعنی جنگ تحمیلی در برابر نیروهای متجاوز بعثی عراق و همچنین مبارزه با گروهکهای ضدانقلاب در کردستان مشغول فعالیت بودند، عدهای از اعضای یک گروه موسوم به اتحادیه کمونیستهای ایران که نام تاریخی سربداران را نیز غصب کرده و بر خود نهاده بود و از حیث فکری و ایدئولوژیک از تز مائو در چین پیروی میکردند، بعد از واقعه 30 خرداد 1360 و عزل بنیصدر از مقام ریاست جمهوری، از فاز سیاسی به فاز نظامی تغییر رویه دادند و برای مقابله با جمهوری اسلامی دست به اسلحه به اجرا درآورد. یعنی به «قیام فوری» روی آوردند.
این گروه با شتابزدگی خاصی ضمن انتخاب شهرستان آمل برای عملیات که به دلیل جنگلهای انبوه، بافت روستایی گسترده و نزدیکی به پایتخت دارای اهمیت بود، خواسته بودند با حمله و تصرف شهر آمل و دیگر شهرهای مازندران و استانهای کشور، نظام جمهوری اسلامی را براندازند!
این ماجراجویی عجیب با واکنش فوری مردم آمل در روز 6 بهمن 1360 ناکام ماند.