به گزارش راه شلمچه، عصر امروز(شنبه 27 فروردین) آئین گشایش بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد،
در این مراسم محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت شهدای سلامت، اظهار گفت: جا دارد که از مدیران و زحمتکشان و دولتمردانی که با تلاش و مجاهدت توانستند بر ویروس منحوس کرونا پیروز شوند تقدیر کنیم و این جز با درایت دولتمردان عزیز ممکن نبود.
وی با اشاره به جایگاه معنوی ماه مبارک رمضان بیان داشت: در دوره ای که توفیق خدمت در نیروی انتظامی داشتم، شاهد بودم که معنویت ماه مبارک رمضان و پاکی این ماه همیشه اینگونه بود که بیش از70 درصد جرائم در کشور بدون هیچ اقدام پیشگیرانه از جرم کاهش می یافت و این نشان می دهد که این ماه چقدر عزیز است.
قالیباف ضمن تاکید بر اینکه اگر هرکدام از فشارها و حوادث که برای ما اتفاق افتاد برای هر جامعه و کشور دیگری اتفاق می افتاد آن جامعه و کشور از هم می پاشید، گفت: انقلاب اسلامی بر اساس باورهای قرآنی و همراهی و توجه مردم برجای خود ایستاده است و این مقاومت برخاسته از نور قرآن در دل جامعه ما هست.
رئیس مجلس با بیان اینکه با 30 روز ماه رمضان با ویژگی هایی که خالق هستی در آن قرار داده مواجه هستیم، گفت: به نظر می رسد اگر ما این را از حالت یک نمایشگاه تبدیل به یک مجموعه جشنواره کنیم و از همه ظرفیتهای موجود کشور مخصوصا در عرصه هنر استفاده کنیم و به ظرفیت های مردمی در حوزه هنر اولویت دهیم، ماندگار خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ظرفیت های مردمی در جاهای مختلف غفلت شده است، اظهار داشت: خداباوری و مردمباوری همواره ما را در عرصه های مختلف به پیروزی رسانده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر انقلاب بارها بر ترویج فرهنگ قرآنی تاکید داشته اند و ما باید به این موضوع توجه کنیم و بتوانیم روح جامعه در ماه مبارک رمضان را با ماههای دیگر متفاوت کنیم و این کار را می توانیم مبتنی بر فناوری های روز انجام دهیم.
قالیباف با اشاره به اینکه مرحوم سلحشور با فیلم یوسف پیامبر دهها میلیون نفر را در دنیا تحت تاثیر قرار داد و در عرصه های دیگر هنر نیز می توان چنین کاری انجام داد، گفت: حضرت امام جمعه آخر ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس انتخاب کردند که یک ماه روزه داری و انس با قرآن در روح جوانان زبانه می کشید و امروز می بینیم در حالی که حتی برخی کشورهای عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تلاش میکنند، امروز نور قرآن در دل یکایک جوانان باعث نفرت از رژیم صهیونیستی شده و موجب شده که با هر نیروی ستمگری مبارزه کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: گاهی برای اولویت دادن به مسائل ایجابی فرهنگی آنقدر درگیر ساختارسازی و تدوین آیین نامه هستیم که خروجی فرهنگی ندارد و چه بسا اگر به جای تدوین در این نوع برنامه ها طرح ها و فرصت های این شکلی را با اتکا به نیروی جوان مومن و دلداده به فرهنگ قرآن و اهل بیت برگزار کنیم، قدم های بزرگی برای توسعه معروف برای مبارزه با منکر برداشته ایم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: شعار محوری نمایشگاه «امید و آرامش» است
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: شعار محوری این نمایشگاه با تمسک به قرآن «امید و آرامش» است و امیدواریم جامعه دینی در پرتو قرآن به حل مشکلات خود بپردازد.
وی با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته نسبت به برگزاری حضوری نمایشگاه تردید وجود داشت، اظهار کرد: پس از اینکه کرونا فعالیتهای جامعه را محدود کرده بود خوشبختانه با واکسیناسیون سراسری پیک ششم کرونا را هم با حداقل هزینه پشت سر گذاشتیم و پیشنهاد ما این بود که این دوره از نمایشگاه قرآن کریم به صورت حضوری برگزار شود.
وزیر فرهنگ در دولت مردمی ادامه داد: جامعه قرآنی و مردم ما نیازمند این گونه مجامع دینی است و تعطیلی آن برای دوستداران معارف دینی تاثیر منفی را به دنبال خواهد داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با کمک همکارانم در معاونت قرآن و عترت این نمایشگاه به سرانجام رسید، در ابتدا ۱۸هزار متر مربع برای برپایی نمایشگاه مدنظر ما بود اما با مشارکت و حضور موسسات قرآنی بیش از ۴۰هزار متر از فضای مصلا امروز میزبان دوستداران قرآن است.
به گفته اسماعیلی مجموعا یک فعالیت مستمر در این دوره با مشارکت همه دستگاهها در برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه قرآن شکل گرفته است و از تلاش های همه دست اندرکاران تشکر میکنیم.
وی در پایان تصریح کرد: همچنین نمایشگاه امسال با نام شهید حاج قاسم سلیمانی مزین شده است و امیدواریم این نمایشگاه با استمداد به روح این شهید بزرگوار به همه اهداف خود برسد.