به گزارش راه شلمچه، انکار واقعیتها درباره پشت پرده فضای مجازی در جهان در حالی است که اتاق فکر و اندیشکدههای غربی در نسخهنویسیهای خود علیه ایران بارها میزان ضریب نفوذ فضای سایبری و شبکههای اجتماعی را مورد تأکید قرار داده و حتی در مواقعی به استفاده از فضای مجازی علیه جمهوری اسلامی اعتراف کردهاند.
بازهم جریان تحریف دستبهکار شد تا با دروغپردازی و دوگانهسازیهای کذایی آنهم در فضای سیاسی معطوف به انتخابات ریاست جمهوری، از نمد شیطنت رسانهای برای خود کلاهی بدوزد.
بعد از انتشار یادداشتی با عنوان «انتخابات 1400 و شبکههای مجازی» در شماره پنجشنبه هفته گذشته روزنامه کیهان بود که برخی رسانههای مدعی اصلاحطلب با تیترهایی مانند «پیشنهاد جنجالی کیهان: بهتر است «گوگل» بسته شود!»، «کیهان نگران سرچ مردم در گوگل شد» و... سعی کردند در اقدامی شیطنتآمیز، علیه روزنامه کیهان عقدهگشایی کنند.
تیتر دروغ و شیطنتآمیز «درخواست کیهان برای بستن گوگل» که روز پنجشنبه، اولینبار از سوی یک رسانه مجازی وابسته به روزنامه شرق منتشر شد و بعد از آن با پوشش خبری پایگاههای اینترنتی اصلاحطلب همراه شد به مذاق رسانههای اپوزیسیون و معاند هم خوش آمد و در صفحه اول این رسانهها نیز منتشر شد.
گفتنی است روزنامه کیهان در شماره پنجشنبه خود (26 فروردین) در یادداشتی با عنوان «انتخابات 1400 و شبکههای مجازی؛ سرنخ دست کیست؟» به تاثیر فضای مجازی در انتخابات و تجارب سایر کشورها – از جمله آمریکا - پرداخته و خواستار هوشیاری مسئولان در این زمینه شده بود. این هشدار که به مذاق مدعیان اصلاحات خوش نیامده بود بصورت ادعای درخواست فیلتر گوگل تحریف شد. البته این مسئله عجیب نیست چرا که در یک فضای غبارآلود و بیحسابوکتاب میتوان هر شایعه و ادعایی را منتشر کرد و هر دروغ شاخداری را به خورد افکار عمومی داد.
انکار این واقعیت از سوی مدعیان اصلاحات در حالی است که اتاق فکر و اندیشکدههای غربی در نسخهنویسیهای خود علیه ایران (در حوزه جنگ نرم) بارها میزان ضریب نفوذ فضای سایبری و شبکههای اجتماعی را مورد تأکید قرار داده و حتی در مواقعی به استفاده از فضای مجازی علیه جمهوری اسلامی اعتراف کردهاند.
شاهد مثال آنکه، هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتابی با عنوان «انتخابهای سخت» که بعدها پس از فتنه 88 منتشر کرد، آورده است: «دولت اوباما در سالهای بعد از انتخابات ۸۸ ایران، با صرف دهها میلیون دلار بیش از پنج هزار نفر از مخالفان تهران را در سراسر دنیا آموزش داد.»
وزیر خارجه سابق آمریکا با اشاره به حمایتهای پشت پرده وزارت خارجه تحت امرش از اغتشاشات سال 1388 ایران مینویسد: «تیم من در وزارت خارجه در پشتصحنه، تماسهای مستمری با فعالان در داخل ایران برقرار میکرد و با مداخلهای فوری توانست از توقف توییتر (Twitter) بهخاطر تعمیرات جلوگیری کند. اگر توییتر تعطیل میشد تظاهراتکنندگان یکی از ابزارهای مهمشان برای ارتباط را از دست میدادند.»
شایانذکر است چند روز پیش از این نیز، مدعیان اصلاحات با تحریف یکی از سرمقالههای روزنامه کیهان مدعی شدند: «کیهان خواستار فیلتر کلابهاوس شده است!» در حالی که در مطلب مذکور، به هیچ عنوان چنین چیزی مطرح نشده بود. سوالی که در پایان میتوان مطرح کرد این است که آیا روزنامه شرق به عنوان اولین منبع انتشار این دروغ، آیا جسارت و حریت عذرخواهی از مخاطبان خود را دارد؟