به گزارش راه شلمچه از بابل، سال 1384 به دلیل مشکلات ترافیکی سنگین در شهر بابل، عملیات اجرایی کمربندی جنوبی بابل آغاز شده و پس از 18 ماه به صورت غیر رسمی مورد بهره برداری قرار گفت که دارای مشکلات زیادی بود.
بابل یکی از بزرگترین شهر در استان مازندارن است و این کمربندی جنوبی دارای ۶ زیرگذر و سه روز گذر است. این کمربندی که شاهراه ارتباطی بین شرق و غرب استان مازندران به شمار میرود، ترافیک مسیرهای جاده بابل به آمل، شهید صالحی و گنج افروز و جاده بابل به قائمشهر را هدایت میکند و در روستای هتکه پشت به طول ۱۶.۵ کیلومتر به پایان میرساند.
اما به دلیل طرح غیر کارشناسی برای احداث روگذر در تقاطع مسیر جاده قدیم بابل به آمل، این طرح نیمه تمام باقی مانده است و هم اکنون به میدانی تبدیل شد که مشکلات ترافیکی زیادی را به وجود آورده که به غیر از آن خطرات زیادی را برای رانندگان در پی خواهد داشت.
ساختار این سازه به این گونه است که پل روگذر از بابل به سمت آمل در جاده قدیم منتهی میشود که این جاده به نسبت میزان تردد به جاده محلی محسوب میشود که بر این اساس این روزگذر باید در مسیر بابل- قائمشهر احداث میشد که در حال حاضر نیمه تمام و به میدانی تبدیل شده است که به غیر از بار ترافیک زیادی که باعث کندی تردد در مسیر شده است اما چرا پروژه به این مهمی باید با تصمیمات غلط افرادی غیر کارشناس باعث هزینههای زیاد اقتصادی شده و مشکلات زیادی را به وجود آورده که گاهی باعث تصادفاتی میشود که جان عدهای را میگیرد.
این روزها در تقاطع بار ترافیکی سنگینی را در پی دارد و به نظر میآید این ترافیک در آینده به معضل بزرگی تبدیل شود.
جالب است به دلیل اینکه این پروژه ناتمام سالها است رها شده مردم محلی به طنز این پروژه را تخت جمشیده نامیدهاند.