پشتپرده درخواست ازدواج کمدین صهیونیست از ولیعهد عربستان چه بود؟ + تصاویر
رابطه اعضای خاندان سعودی با یهودیان صهیونیست ریشه در تاریخ دارد، اما نقطه عطف این رابطه ملک سلمان و پسرش هستند.
به گزارش راه شلمچه، «سعود السبعانی»، در کتاب «عربده کش ریاض» تلاش میکند، زوایای تاریک زندگی «سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه عربستان و فرزندش، «محمد بن سلمان»، ولی عهد این کشور را روایت کند.
رابطه با یهودیان صهیونیست در میان اعضای خاندان سعودی پدیده جدید و گذرایی نیست، بلکه ریشه در تاریخ این خاندان دارد، به نحوی که می توان آن را رابطه «مراد و مریدی» توصیف کرد و بالطبع نه «ملک سلمان» و نه پسرش «محمد بن سلمان»، ولی عهد عربستان از این قاعده مستثنی نیستند.
رابطه «ملک سلمان» با صهیونیست ها به دهه هشتاد باز می گردد و مقدمه چین این دیدارها که اغلب در کشور مغرب صورت می گرفت، «عثمان العمیر» و «عبد الرحمن الراشد»، دو نوکر حلقه به گوش «ملک سلمان» بودند.
البته در آن زمان «ملک سلمان» نه پادشاه عربستان بود و نه از جانب حکومت مامور به این ملاقات ها شده بود، لذا اهداف خاص خود را از این ملاقات ها دنبال می کرد که مهمترینش در تحکیم موقعیت و گسترش نفوذش در ساختار قدرت و خاندان سعودی نمود پیدا می کرد.
سلفی ملک سلمان و محمد بن سلمان
در مقابل «ملک سلمان» متعهد می شد، شرکت چاپ و انتشارات «سعودی»، به ویژه روزنامه فرا منطقه ای «الشرق الاوسط» را در راستای هدف عادی سازی روابط با «اسرائیل» به خدمت بگیرد و در این راستا تیمی از سرسخت ترین دشمنان جهان اسلام و عرب تشکیل داد.
اولین ماموریت این گروه نفوذ در رسانه ها و شبکه های ماهواره ای و جامعه سعودی و تزریق فرهنگ، اخلاق، ارزش ها و دیدگاه های صهیونیستی بود. این اقدام به دستور مستقیم «ملک سلمان» انجام نشد، چون مغزش کشش حلاجی چنین پروسه ای را نداشت، لذا پیاده سازی آن به «محمد بن سلمان»، وزیر وقت دفاع و «محمد بن نایف»، وزیر وقت کشور عربستان سپرده شد که مورد حمایت بی قید و شرط و مستقیم «ملک سلمان» بودند.
«مجتهد» افشاگر مشهور عربستانی از ملک سلمان و «عادل الجبیر»، وزیر خارجه پیشین عربستان به عنوان دو نفری یاد می کند که در سه دهه اخیر نقش اصلی در ارتباط عربستان با اسرائیل را ایفا کرده اند.
به گفته وی این ارتباط از دو کانال انجام می شد. کانال اول، کانال الجبیر بود که از دانش آموخته فردی چون «بندر بن سلطان»، سفیر اسبق عربستان در واشنگتن است. وظیفه الجبیر نزدیکی هرچه بیشتر به «ایپاک» بود و لازم به توضیح نیست که ایپاک چه وظیفه ای در آمریکا دارد.
به گفته مجتهد نتیجه این نزدیکی طی دو دهه گذشته بدست آوردن اعتماد اسرائیل و هماهنگی مواضع در برابر مسائل منطقه ای پشت درب های بسته بود. خدمات الجبیر در این مدت چنان به مذاق صهیونیست ها خوش آمده بود که به «ستاره» صهیونیست تبدیل شد، طوری که او را «مایکل جردن عربستان سعودی» توصیف می کردند. از نگاه صهیونیستها، الجبیر بهترین نمونه یک جوان سر سپرده سعودی است که چشم و گوش بسته دستوراتشان را اجرا می کند.
عادل الجبیر ستاره محبوب صهیونیست ها
اما دومین کانال ارتباطی عربستان با اسرائیل در شخص ملک سلمان، از وقتی امارت ریاض را در دست داشت، نمود پیدا میکرد. اگرچه ملک سلمان از زمان نشستن بر تخت سلطنت ماموریت پیگیری پرونده رابطه با اسرائیل را به پسرش محول کرد و راشد و العمیر را با محمد بن سلمان مرتبط کرد و ولیعهد سعودی به آنها، چون افراد مقدسی نگاه میکند که گفته هایشان را باید بدون، چون و چرا اجرا کرد، اما این به معنای قطع ارتباط شخصی ملک سلمان با اسرائیل نبود، دلیل این مدعا افشاگری «انیس نقاش»، تحلیلگر و نویسنده معروف جهان عرب از کمک ۱۲۵ میلیون دلاری پادشاه سعودی در سال ۲۰۱۶ به خسارت دیدگان صهیونیست آتش سوزیهای فلسطین اشغالی بود.
کمک مالی ملک سلمان به تبلیغات انتخاباتی نتانیاهو
موضوع کمکهای مالی ملک سلمان به صهیونیستها به اینجا ختم نمیشود، بلکه شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ فرانسه در سال ۲۰۱۶ خبری درباره کمک مالی شاه سعودی به تبلیغات انتخاباتی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل به نقل از «اسحاق هرتزوگ» رئیس حزب کار اسرائیل منتشر کرد.
به گفتهی رئیس حزب کار اسرائیل، نتانیاهو در مارس ۲۰۱۵ میلادی ۸۰ میلیون دلار از شاه سعودی به عنوان کمک مالی به تبلیغات انتخاباتی اش کمک دریافت کرده بود. خبری که چند دقیقه بعد از خروجی فرانس ۲۴ حذف شد.