کینه رجوی از صیاد شیرازی!

یک عضو جدا شده منافقین گفت: «محمد محدثین که مسئول من بود گفت که این ترورها (شهید صیاد شیرازی و شهید لاجوردی) ارزش نظامی و استراتژیک ندارند ولی دل برادر (مسعود رجوی) خنک می‌شود.

به گزارش راه شلمچه،  علی صیاد شیرازی؛ زاده سال ۱۳۲۳ شهرستان دره گز استان خراسان شمالی، از مهر ۱۳۶۰ تا پاییز ۱۳۶۴، فرماندهی نیروی زمینی ارتش را بر عهده داشت. سپس با حکم امام خمینی (ره)، ضمن ارتقا به درجه سرهنگی، به عضویت شورای عالی دفاع درآمد.

پس از پایان جنگ؛ در معاونت بازرسی ستاد کل قوا و سپس جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، به خدمت ادامه داد و در فروردین ۱۳۷۸ از دست آیت‌الله خامنه‌ای، درجه سرلشکری را دریافت کرد. 

وی سرانجام روز بیست و یکم فروردین ۱۳۷۸ توسط دو نفر از اعضای فرقه تروریستی مجاهدین خلق، در تهران به شهادت رسید.

به گزارش اطلاعات، ابراهیم خدابنده، یکی از اعضای جداشده‌ سازمان مجاهدین خلق و مدیرعامل کنونی انجمن نجات درباره‌ی عاملین ترور صیاد شیرازی می‌گوید: «من آن زمان در عراق و در نشست مسعود رجوی بودم. مسعود رجوی همان زمان با جزئیات آن را شرح می‌داد. بعدا هم گفت که نفری که این کار را کرد به سلامت برگشت و الان در قرارگاه اشرف است. البته سازمان اطلاعیه هم داد.»


تقاصِ مرصاد

خدابنده‌ در توضیح دلایل این ترور، آن را تقاص مسعود رجوی می‌داند از صیاد شیرازی به خاطر نقش پررنگش در عملیات «مرصاد»؛ عملیاتی که در ۱۱ سال پیش از آن (تابستان ۱۳۶۷) در پاسخ به عملیات «فروغ جاویدان» مجاهدین خلق که قصد داشتند به قول پیشوای‌شان ۴۸ ساعته به تهران برسند، به فرماندهی صیاد شیرازی انجام شد و طی آن مجاهدین شکست سختی خوردند؛ بیش از دو هزار نفر تلفات دادند و ۵۳۱ تن از آنان نیز به اسارت نیروهای ایرانی درآمدند. خدابنده می‌گوید:

«مسعود رجوی به خاطر عملیات مرصاد کینه‌ی عمیقی از شهید صیاد شیرازی داشت و او را عامل اصلی شکست می‌دانست. عملیات [ترور صیاد شیرازی] را هم به اسم طاهره طلوع گذاشته بودند که از کشته‌شدگان مرصاد بود. روشی که سازمان در این عملیات به کار گرفت درست همان روشی بود که داعش شهر حلب در سوریه و شهر موصل در عراق را تصرف کرد؛ اما سازمان نتوانست کرمانشاه را تصرف کند. اگر می‌کرد بازپس‌گیری کرمانشاه به قیمت تلفات زیاد بود. در این‌گونه موارد ارتش کلاسیک و توپخانه و آتشباری و پشتیبانی هوایی کاری از پیش نمی‌برند. راه‌حل شهید صیاد شیرازی وارد کردن داوطلب از بسیج و استفاده از کلاش و بی.‌کی.‌سی و آر.پی.‌جی و کمین بر سر راه در چهارزبر [از توابع بخش ماهیدشت کرمانشاه] بود که سازمان را متوقف کرد. بعدا تجارب و روش شهید صیاد شیرازی برای مقابله با داعش در سوریه و عراق به کار گرفته شد. افراد داوطلب به صورت کاملا سبک وارد شدند یعنی به همان شیوه‌ی داعش با آن‌ها مقابله شد. ارتش‌های کلاسیک سوریه و عراق در برابر داعش کاملا عاجز بودند.»
 

رجوی همکاری صدام را هم جلب کرد

این عضو جداشده‌ی مجاهدین خلق می‌گوید، رجوی برای جلب همکاری صدام برای این ترور او را نیز فریب داده است: «مسعود رجوی برای این‌که صدام حسین را به همکاری وادار نماید به او اطلاعاتی ساختگی داد که گویا اقدام به ترور پسرش از جانب شهید صیاد شیرازی بوده است و به این ترتیب همکاری صدام را هم در این رابطه جلب نمود.»
 

ضارب هم‌چنان در سازمان است

خدابنده در پاسخ به این پرسش‌ها که این انتقام پس از ۱۱ سال چه دستاوردی برای مجاهدین داشت و ضارب چه کسی بود می‌گوید: «محمد محدثین که مسئول من بود گفت که این ترورها (شهید صیاد شیرازی و شهید لاجوردی) ارزش نظامی و استراتژیک ندارند ولی دل برادر (مسعود رجوی) خنک می‌شود. مسعود رجوی از شهید لاجوردی هم کینه داشت چراکه او را مسئول تواب شدن بسیاری در زندانی‌ها می‌دانست. فرمانده عملیات در عراق هم زهره قائمی بود که بعدها کشته شد. ضارب هم‌چنان در سازمان است که متاسفانه اسمش را نمی‌دانم.»

اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار