به گزارش راه شلمچه، سرهنگ علی محمد رجبی با اشاره به شیوههای کلاهبرداری سایبری به خبرگزاری ایسنا گفت: به تازگی یکی ازمواردی که کلاهبرداران سایبری با استفاده از آن اقدام به سواستفاده از شهروندان کردهاند، کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک هشدار قطع برق است.
در این شیوه مجرمان اقدام به ارسال پیامکهای جعلی هشدار قطع برق به شهروندان کرده و لینکی جعلی را نیز درون آن قرار میدهد.
این افراد با استفاده از عباراتی نظیر اینکه «در صورت عدم پرداخت، برق به مدت 72 ساعت قطع خواهد شد» یا حتی عباراتی مانند «در صورت پرداخت از لینک زیر تخفیف یا جایزه خوشحسابی دریافت خواهید کرد»، کاربران را به سمت استفاده از لینک هدایت میکنند.
به گفته رجبی، با ورود کاربر به لینک مذکور این افراد نسبت به ورود و ثبتنام در وب سایت جعلی و سپس دریافت اپلیکیشن جعلی اقدام خواهند کرد یا حتی ممکن است به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز هدایت شده یا اطلاعات و محتویات داخل گوشی تلفن همراهشان از طریق بدافزارها هک شود.
وی به شهروندان هشدار داد: لازم است افراد در صورت دریافت چنین پیامکهایی اولا عجولانه عمل نکنند و حتما موضوع را از طریق اداره برق پیگیری کنند، ثانیا هنگام پرداخت نیز توجه داشته باشند که نیازی به وارد کردن اطلاعات شخصی و هویتی کاربران برای جلوگیری از قطع برق وجود ندارد و البته حتما از درگاههای رسمی برای پرداخت قبوض استفاده کنند.