به گزارش راه شلمچه، در مجموعه اقدامات مهندسی ترافیک شهرها، راهها و تقاطع ها به منظور سهولت عبور و مرور احداث و یا مرمت می گردند؛ چراغها و تابلوهای راهنمایی نصب می شود، خط کشی های مورد نیاز انجام می گیرد و آموزش مقررات و موازین ترافیک به تمامی طبقات جامعه اعم از مردم عادی و مسئولان و مجریان امر ، نقش بسیار اساسی در اصلاح وکنترل ترافیک خواهد داشت بنابراین هنگامی که عابر پیاده در یک جامعه از فرهنگ و آموزش کافی بهره ور نباشد و نسبت به مقررات و ضوابطی که قانون برای او تعیین کرده آگاهی کامل نداشته باشد بی شک شاهد ولنگاری های اجتماعی در بخش عبور و مرور عمومی خواهیم بود.
رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری ساری در گفتگویی با قدردانی از حمایت های شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ساری نسبت به فعالیت های این سازمان، تعاملات سازنده با دستگاههای ذیربط در بخش مدیریت ترافیک را راهبرد شاخص سازمان متبوعش برشمرد و اظهار داشت: در پروسه مدیریت ترافیک شهری، ایجاد وحدت رویه و انسجام اداری لازم در جهت طرح ها و پروژه های ترافیکی، یک اصل مسلم است که تحقّق این مهم نگاه مسئولانه همه مدیران امر را می طلبد.
سید محمد تقی نبوی با اشاره به جدیت کارکنان سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری ساری در ایفای وظایفشان، افزود: در 3 ماه گذشته 27900 مترطول خط کشی محوری و ایستگاه تاکسی جهت انتظام ترافیکی به انجام رسیده است.
وی با اشاره به نصب 110 تابلو علائم ترافیکی در نقاط مختلف شهر، از رنگ آمیزی23 نقطه از معابر پیاده و 77 متر رنگ آمیزی سرعتکاههای سطح شهر در 9 نقطه خبر داد و تصریح کرد: به منظور ساماندهی تابلوهای قدیمی، 1055 عدد از علائم بهسازی گردید و 12 عدد استوانه ایمنی و یک عدد بشکه ترافیکی به منظور ساماندهی ترافیکی نصب گردید.
نبوی 68 متر رنگ آمیزی و اجرای نقوش، ساماندهی 93 تابلوی فرسوده ترافیکی را از دیگر اقدامات سازمان مذکور طی 3 ماه گذشته برشمرد و یادآور شد: در راستای توجه کافی به عبور و مرور و پارک معلولین، خط کشی های مناسب در نقاط هدف انجام شده و می کوشیم رفاه عمومی مردم شهر را بر اساس نیازسنجی های عمومی مدیریت کنیم.
این مسئول در سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری ساری با بیان اینکه 8 ماژول و چراغ های راهنمایی رانندگی معابر شهر ساری در 90 روز گذشته نصب، تعمیر و یا تعویض شده، گفت: در راستای نگهداری از تجهیزات مذکور، شستشوی مداوم آنها همواره در دستور کار تیم های عملیاتی ما قرار دارد.
راه شلمچه در پایان این گزارش خاطر نشان می کند با توجه به اینکه بالغ بر 55 درصد از جمعیت جهان در مناطق شهری زندگی میکنند؛ تراکم ترافیک ناشی از این روند به یکی از چالشهای مدیریت شهری تبدیل شده بنابراین امکان سنجی راهکارهایی مناسب مانندآموزش های متنوع شهروندی در سطوح مختلف سنی، هوشمندسازی سیستم حمل و نقل،معرفی وسایل نقلیه جایگزین،کاهش پارکینگهای سازمانی وایجاد پارکینگهای هوشمند،کنترل ترافیک عابرین پیاده و.. برای کنترل و مدیریت ترافیک معقول به نظر می رسد.