به گزارش راه شلمچه، شهرام ناظری گفت: «صداوسیما چهل و دو سال است که بدون اجازه من و بدون رعایت حق و حقوق من از نظر کپی رایت و از نظر انسانی، به تجاوز خود ادامه داده است.»
خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی انتقادش به صداوسیما را اینگونه ادامه داد: «هر گونه اعتراضی که کردم جهت پخش نکردن آثارم از رادیو و تلویزیون تا امروز ترتیب اثری داده نشده است.»
او در پاسخ به پرسش دیگری درباره آثار جدیدی که به عرصه موسیقی کشور عرضه خواهد کرد، گفت: «چندین اثر نیمه تمام هست ولی هیچ مرکزی یا موسسه ای نیست که فقط مخارج تهیه اثر را بپردازد.»
بر اساس این گزارش ایسنا، شهرام ناظری در خرداد ماه امسال کنسرت آنلاین «آوای دوست» را در تالار وحدت اجرا کرد؛ کنسرتی که از نگاه او خالی از اشکال نبود.
او پس از پخش این کنسرت در فضای مجازی، تاکید کرده بود که اگر می دانست سازها را قرار است از نمای دور نشان بدهند، بدون شک با این مساله و انجام آن به صورت جدی مخالفت میکرد.
به گزارش راه شلمچه، شهرام ناظری سال 1328 در صحنه استان کرمانشاه به دنیا آمد و از معروفترین تصنیفهای ناظری میتوان به تصنیفهای اندک اندک با شعر مولانا در آلبوم گل صدبرگ، تصنیف آتشی در نیستان با شعر مجذوب تبریزی در آلبومی به همین نام، کاروان شهید با آهنگ محمدرضا لطفی و شیدا شدم با شعر خودش، تصنیف مهتابرو در آلبومی به همین نام، و تصنیفهای میهنی و ایراندوستانهاش (مانند سرود ایران جوان یا آثار کانون چاووش) اشاره کرد. همچنین، آثاری که ناظری به زبان مادریاش (زبان کُردی) اجرا کرده، مشهورند. از معروفترین آثار کردیِ کرمانشاهانی که ناظری نیز خوانده میتوان به تصنیفهای قدیمیِ کابوکی، شیرین شیرین و واران وارانه اشاره کرد که او بازخوانی کردهاست.