امروز به برکت ایستادگی ملت ایران جرات حمله به مرزهای ایران را ندارند

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت تاکید کردند: مسئله_ مسئله انرژی هسته‌ای و حقوق بشر و حقوق زن و این حرفا نیست، این‌ها بهانه است. مسئله _ مسئله آوردن سخنی نو در قبال نظم باطل فاسد تبعیض‌آمیز جهانی‌است که امروز در دنیا حاکم است.

به گزارش راه شلمچه، در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس، جمعی از پیشکسوتان و فعالان عرصه جهاد و مقاومت صبح امرز چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

بخش‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب را می‌خوانید؛

- سبقت گرفتن و گام نهادن در راه‌های نرفته یک ارزش است؛ البته هفته دفاع مقدس متعلق به همه رزمندگان و مجاهدان شهدا و خانواده‌های آنها است، لاکن پیشکسوتان و کسانی که زودتر و سریعتر و جدی‌تر وارد میدان شدند یک ارزش مضاعفی دارد.

- پیشکسوت چه فرمانده باشد چه رزمنده عادی چه پزشک باشد چه امدادگر، چه جهادگر باشد و پشتیبانی کننده باشد، همه اینها مشمول این تمجید و احترام ویژه هستند؛ انواع اقسام این پیشکسوتان را ما در دوران اول دفاع مقدس دیدیم، نقش آفرینی آنها را هم مشاهده کردیم. 

- شاید بتوان گفت که سردمداران نظم جهانی آن روز انگیزه‌شان از صدام برای حمله به مرزهای ایران بسیار بیشتر و حداقل به اندازه او بود؛ یعنی آن روز دو قدرت بزرگ در دنیا بودند و هر کدام دنباله‌هایی داشتند، آن دو قدرت آمریکا بود و شوروی_ شوروی سابق. 

- هر کدام هم یک مجموعه‌های دنباله آن‌ها بودند، دولت‌هایی، نظام‌های سیاسی؛ اینها تقریباً همه‌شان در این قضیه انگیزه داشتند؛ جمهوری اسلامی_ ایران اسلامی برای این‌ها یک عنصر غیر قابل تحمل بود. 

- آن روز جهان، جهان سلطه بود، البته امروز هم است. لاکن آن روز سخنی، فریادی، موضع صریحی در مقابل این نظم باطل و نابود کننده فضیلت‌ها وجود نداشت؛ نظم جهان نظم سلطه بود؛ جمهوری اسلامی سخن جدیدی بود در قبال نظم باطل، زورگویان عالم، سلطه‌گران عالم این را تحمل نمی‌کردند. 

- این فکر در دنیا توسعه یافت ملت‌ها را جذب کرد که من حالا بعد یک کلمه درباره جاذبه‌های این حرکت هم عرض خواهم کرد؛ خب اینها_ چه آمریکا، چه شوروی،‌ چه کشورهای ناتو که دنباله‌رو آمریکا بودند و چه کشورهای پیمان ورشو که دنباله‌رو شوروی بودند، همه اینها منتظر یک فرصت بودند و صدام آن فرصت را برای این‌ها فراهم کرد. آدم جاه‌طلب، قدرت طلب، طما، پررو، وقیح، ظالم و بی‌ملاحظه دم دست ایران_ پشت مرزهای ایران، این را تحریک کردند و حمله کرد به کشور ما. 

- اگر منظور این است که ما با دنیا کار سیاسی، کار اقتصادی تعامل و رفت و آمد نداریم که خب این واضح است که خلاف واقع است. 

- ما امروز با مجموعه‌هایی کار می‌کنیم که بیش از نیمی از مردم دنیا در این مجموعه‌ها و در این کشورها زندگی می‌کنند. رفت و آمد داریم، تعامل داریم، تجارت داریم. این هوچی‌بازی‌هایی که گاهی مشاهده می‌شود از بعضی‌ها که با همه قهریم و با همه بد هستیم، نه با همه قهر نیستیم؛ اگر مقصود این است که ما با نظم سیاسی نظام سلطه مخالفیم، بله این درست است. امروز هم مثل همان اول انقلاب با نظام سلطه ما مخالف هستیم، با تسلط آمریکا مخالفیم،‌ امروز دیگر شوروی وجود ندارد. 

- اما آمریکا در راس کشورهای غربی یکه‌تاز است؛ می‌بینیم نتایج کارهایشان را، جنگ‌هایی که راه میفتد، ظلم‌هایی که می‌شود، تبعیض‌هایی که صورت می‌گیرد، ملت‌هایی که زیر فشار قرار می‌گیرند؛ ما با این‌ها مخالفیم و صریحاً هم مخالفت خودمان رو ابراز می‌کنیم. 

این وضعیتی‌است که آن روز وجود داشت؛ امروز هم وجود دارد. آن روز انگیزه حمله به مرزهای ایران شد، امروز به برکت ایستادگی ملت ایران، به برکت حضور قدرتمندانه ملت ایران در صحنه‌های مختلف، آن جرئت را دیگر ندارند که به مرزها حمله کنند؛ جور دیگری مشغول موزیگری و مشغوله دشمنی کردن و عنادن هستند. 

- بنابراین آن صدایی که با صراحت در قبال نظم غلط جهانی بلند شد، صدای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بود؛ مرکز‌ آن هم ایران اسلامی بود. آن روز هم مخالف بودند و امروز هم هستند. 

- مسئله این است؛ این را ما باید از بن دندان درک کنیم، بعضی این را درک نمی‌کنند. مسئله_ مسئله انرژی هسته‌ای و حقوق بشر و حقوق زن و این حرفا نیست، این‌ها بهانه است. مسئله _ مسئله آوردن سخنی نو در قبال نظم باطل فاسد تبعیض‌آمیز جهانی‌است که امروز در دنیا حاکم است، مسئله این است و با این دعوا دارند و مخالف هستند و این مخالفت برطرف نمی‌شود تا وقتی که جمهوری اسلامی و ملت ایران حرف زور آن‌ها را قبول کنند، قبول‌هم نخواهند کرد. 

- جاذبه‌های جمهوری اسلامی تأثیر زیادی داشت؛ یعنی این‌ها را به وحشت می‌انداخت. دو جور جاذبه در جمهوری اسلامی بود و هست و باید این دو جور جاذبه حفظ بشود؛ ملت‌ها رو به خودش جذب می‌کند. 

- یک جاذبه سیاسی_ یک جاذبه معنوی؛ جاذبه سیاسی عبارت بود از همین ایستادگی در مقابل نظم غلط جهانی، این جاذبه سیاسی دارد؛ ملت‌ها برعکس قدرت‌ها برعکس دولت‌ها دلشان گرایش به این جاذبه سیاسی دارد. 

- دو جور گزارش از جنگ می‌شود داد؛ یک گزارش که بنده از آن تعبیر می‌کنم به توصیف، گزارش توصیفی، این یک جور گزارش است که گزارش شکلی جنگ است. جنگ چه جوری آغاز شد، چه جوری ادامه پیدا کرد، به کجا منتهی شد و وضعیت دو طرف چگونه بود؛ این یک گزارش. 

- یک جور گزارش دیگری هم است که او به نظر من مهم‌تر است و آن گزارش تبیینی‌است، باطن جنگ را، باطن جبهه را و روح جبهه را برای ما روشن و بیان می‌کند؛ جوان امروز احتیاج به اطلاع در هر دو زمینه دارد که باید کار بشود. 


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار