به گزارش راه شلمچه، همایش هزارمین نشست عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، بعد از ظهر امروز دوشنبه ۱۰ دی در کوشک باغ هنر تهران برگزار شد. در این همایش جمعی از چهرهها و شخصیتهای فرهنگی و مذهبی حضور داشتند و پیام آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری برای این همایش قرائت شد.
جمهوری اسلامی باید نسبت به جمهوریت نظام بازنگری کند
حبیبالله بوربور؛ دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان سخنانی در این همایش با یادکرد از مرحوم غفوری و زندهیاد شیبانی، دبیران کل سابق جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی و نیز گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب و دعای طول عمر رهبر معظم رهبری، و بزرگداشت ۹ دی، استفاده از کارشناس برای حل مسائل کشور را مورد تأکید قرار داد. وی گفت: در نشستهای جمعیت برای هر مسألهای صحبت کردیم و برای رسیدن به راهحلهای آن از متخصصین استفاده کردیم و طرحهای خود را به بزرگان به رؤسای قوای سهگانه و وزرا و نمایندگان مجلس ارائه دادیم، اما گله ما این است که پاسخی به ما ندادهاند.
بوربور با طرح این سؤال که برای چه انقلاب کردیم؟ افزود: مسأله ما بیعدالتی و ظلم و نابرابری بود. این مسائل و اتفاقاتی که وجود داشت، منجر به وقوع انقلاب شد که شعار آن استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود. استقلال ما در این است که هیچ کس و گروه و کشوری در دنیا برای ما تصمیم نمیگیرد. حالا اگر تصمیم غلط میگیریم اشکال از خود ماست که توضیح خواهم داد.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ادامه داد: اگر میگوییم آزادی داریم، به این علت است که آزادی موجود گاهی سمت هرج و مرج میرود. رئیس جمهوری که ۸ سال رأس دولت بوده، حرفهایی میزند کا متأسفانه کاری به او ندارند و اما فلان شبکه خارجی آن صحبتها را سانسور میکند چون رویش نمیشود آن را پخش کند. استاد دانشگاه دانشجویانش را به نافرمانی دعوت میکند. برخی احزاب که تعهد دادند که وفادار به نظام باشند علیه نظام شعار میدهند.
وی گفت: آزادی تا جایی است که هر کس از مادر خود قهر میکند به نظام فحش میدهد و نظام کاری با او ندارد. البته معتقدم این حُسن نظان نیست و عیب نظام است.
بوربور با اظهار اینکه ما الان استقلال و آزادی داریم و در بحث جمهوری اسلامی، اسلامیت رو داریم، گفت: حوزه علمیه فعالیت دارد و مجتهدین و مراجع از دین مراقبت میکنند اما جمهوریت نظام صاحب ندارد. جمهوریت نظام این است که مردم نخبگانی را در جریانات انتخاب کنند و آنجریانها خبگان سیاسی را به شورای نگهبان معرفی کنند و شورا از میان آنها یکی را انتخاب کند. البته افراد انتخاب شده باید متعهد باشند که برنامه آن جریانی که از سوی آن معرفی شده اجرا کند، نه اینکه بگوید همه چیز را به کارشناس خواهم سپرد اما بعد از مدتی بینیم راجع به معدن و کشاورزی و تجارت و ... همهچیز صحبت میکند.
دبیرکل وفاداران انقلاب اسلامی ادامه داد: باید به بحث جمهوریت جمهوری اسلامی اعتقاد داشته باشیم چون امام فرمودند؛ جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر.
بوربور با تأکید بر اینکه سیاست یعنی دین و وجود ما و با سیاست باید مملکت را هدایت و اداره کنیم، گفت: ما بر اساس اتفاقاتی که بوده رژیم شاهنشاهی را ساقط کردیم و نظام جدیدی بنا گذاشتیم و هدف تعیین کردیم و شعار ما استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بودیم که در جمهوریت آن باید نظام همکاری و نسبت به آن بازنگری کند. اعتقاد دارم به اینکه نظام به جمهوریت نظام توجه کند.
بوربور سپس با تشریح چگونگی تشکیل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، گفت: سال ۱۳۷۶ در دولت سید محمد خاتمی، معاون وزیر آموزش و پرورش بودم و احساس کردم در درون دولت اپوزیسیونی وجود دارد و صحبت هایی میکند که عاقلانه نیست. پس احساس کردم که این جمعیت باید تشکیل یابد. در ادامه ۸ شخصیت و ۱۲ جمعیت را دعوت کردم تا جبههای تشکیل شود. از جمله افراد مرحوم غفوریفرد، از جمعیت ورزشکاران، مرحوم شیبانی از جمعیت پزشکان و آقای جواد منصوری از جمعیت رزمندگان و امثالهم بودند. تقاضای مجوز جبهه کردم که آقای لاری، وزیر کشور موافقت نکرد و گفتند جمعیت باشید. از همان زمان اعتقاد من بر این بود که احزب باید جمهوریت را ساماندهی کنند. برای جمهوریت نظام بایستی روی موضوع حزب و تشکیلات به فرمان مقام معظم رهبری حضور داشته باشیم و این حرکت را ادامه دهیم.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در پایان سخنانش اظهار کرد: در اساسنامه جمعیت ۴ اصل اعتقاد به اسلام، امام، انقلاب و ولایت مقام معظم رهبری مورد تأکید است و معتقدیم هر کس که به این ۴ اصل اعتقاد دارد، بهنوعی عضوی جمعیت است.
خدمتی خوب است که برای خدا باشد
آیتالله شبیری زنجانی، عضو شورای مرکزی جمعيت وفاداران انقلاب اسلامی هم با بیان سخنانی دز این همایش اظهار کرد: حدیثی که چند روزه فکر بنده را مشغول کرده است، حدیث کوتاه "حاسبو قبل ان تحاسبو" است که میگوید قبل از اینکه حساب کشی سویم، خودمان حساب کنیم.
وی افزود: مدتی است فکر میکنم که اگر پای محاسبه به میان بباید چه چیزی برای عرضه دارم. حقیقت این است که همه ما رفتنی هستیم و فقیر و غنی هم ندارد. تنها خدا میماند و در قبال اعمالی که برای خدا انجام دادهایم، خداوند هیچکس را بدون پاداش نمیگذارد و هرکس برای غیرخدا هم کار کند پاداش میبیند ما نباید از خدا توقع داشته باشد.
شبیزی زنجانی ادامه داد: اگر کسی برای مردم خدمت کند، بسیار خوب است و حالا اگر این خدمت برای خدا باشد بهترین خدمت است. اگر خدمت برای خدا نباشد ارزشش تا وقت مرگ انسان است و به محض مردن تمام میشود. چیزی پایدار است که برای خدا باشد و در دنیا و آخرت همراه فرد باشد.
وی بیان کرد: بنده به نظر خودم هیچ چیز برای عرضه در پیشگاه خداوند ندارم. خداوند نعمتهای زیادی به من داده اما نتوانستم حق آن را ادا کنم. دیگران باعث شدند تا من مورد توجه قرار بگیرم که این یک نعمت است اما چطور باید حق این نعمت را ادا کنم؟
شبیری زنجانی خاطرنشان کرد: گاها ممکن است با فردی اختلاف نظر داشته باشیم اما باید به دیگران هم حق بدهیم که همانطور که ما خیلیها را اشتباه کار میدانیم، بسیاری نیز ما را اشتباه کار میدانند. به عنوان مثال چند وقت پیش در تاکسی بودم که شخصی به نظام جسارت کرد و من هم برخورد تندی با او کردم. به جای اینکه بر خود مسلط شوم، به او توهین کردم و زمانی که از او معذرت خواستم، دیدم پیاده شده و نتوانستم از او عذر بخواهم. این فرد حقی بر گردن من پیدا کرده و امیدوارم این صحبتهای من به گوش او برسد و من را حلال کند.
وی افزود: یک بار دیگر نیز راننده تاکسی میخواست درباره نظام چیزی بگوید که جسارتی به امام کرد و با او نیز به شدت برخورد کردم. این نشانه کم ظرفیتی من است و به همین دلیل است که میگویم چیزی برای عرضه در پیشگاه خدا ندارم.
شبیری زنجانی با ذکر یک خاطره، گفت: در جلسهای با حضور شهید بهشتی، شخصی از حاضرین مطالبی را که یک نفر علیه آقای بهشتی گفته بود بیان میکرد که ناگهان شهید مفتح شروع به دفاع از آقای بهشتی کرد. آقای بهشتی به شهید مفتح گفتند اجازه دهید ببینیم چه گفته است. این کار بار دیگر نیز تکرار شد و آقای بهشتی همان حرف قبل را خطاب به شهید مفتح تکرار کردند. این گفتوگو بار سوم هم تکرار شد که جناب بهشتی، به جای دفاع از خود گفتند "جناب مفتح اجازه دهید در مقابل حرف حق تسلیم باشیم. اگر ما شیعه هستیم هر مقدار که ما به ایشان توجه داشته باشد همان مقدار بر حقیم و واقعیت این اسن که زندگی من شبیه زندگی حضرت علی(ع) نیست."
این روحانی مجتهد گفت: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در مدتی که تشکیل شده، براردان و خواهران بزرگوار که در جلسات حضور دارند، خدماتی به انجام رسانده و و امیدوارم خدا به توفیقات آنان بیفزاید و امیدوارم خداوند به ما توفیق دهد که برای رضا کار کنیم و این انقلاب که بر پایه اسلام بنا شده را حفظ کرده و با درست کار کردن به سایر جهان صادر کنیم و حقایق اسلام را نیز به جهانیان نشان دهیم.
وی در پایان گفت: امیدواریم که مسئولین ما در مسیر حداکثر خدمت به مردم موفق باشند.
تشکل نیروهای حزبالله و خیررسانی به مردم، دو وظیفه کنونی نیروهای انقلاب
مجتبی رحماندوست، نماینده تهران در مجلس در سخنرانی خود در این همایش اظهار کرد: برداشت بنده این است که الان نیروهای انقلاب دوتا کار باید انجام دهند. یک خیررسانی به عموم مردم و تشکل نیروهای حزب اللهی است.
وی افزود: الان ما برای خیررسانی به عموم مردم نباید به دنبال پیر،جوان، مرد و زن و جناح اشخاص باشیم و باید به همه جامعه کنیم. میگوید: "باران که شدی مپرس این خانه کیست، سقف حرم و معبد و میخانه یکیست" الان یکی از وظایف نیروهای انقلاب باران بودن است.
جانباز جنگ تحمیلی بیان کرد: الان یکی از نیازهای مردم پول قرضی است و اگر کسی در کوچه و محله و اتحادیهها و خانواده و... صندوق قرضالحسنه تاسیس کند، کار بزرگی است. یکی از وظایف تشکلها و احزاب همین رفع مشکلات مردم است که باید به دور از نگاه جناحی انجام شود.
رحماندوست با اشاره به وظیفه دوم نیز گفت: درحال حاضر دنیای غرب برای از بین بردن محور مقاومت با تمام قوا پای کار آمده است. مرکز اصلی مقاومت ایران است و لذا میخواهند ایران را از پای دربیاورند. راه شکست مقاومت از طریق نیروهای داخلی است و نه فعالیت بزرگ سیاسی و لشگرکشی.
وی ادامه داد: شکست مقاومت از طریق یک نفر در فضای اداری یا یک راننده تاکسی انجام میشود و حتی شاید شخص نفهمد نیروی نفوذی دشمن است. الان یک جریان مخالف مقاومت را در کشور داریم که باید بچههای حزبالله را برابر آنها جمع کنیم. الان باید انقلابیها باهم تشکل داشته باشند تا آماده مقابله با این جریان باشند.
خیریه مرحوم عباس شیبانی ۳ هزار یتیم را سرپرستی میکند
دختر مرحوم عباس شیبانی، دبیرکل سابق جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان سخنانی در همایش هزارمین نشست عمومی این جمعیت به توصیف شخصیت پدر مرحومش پرداخت و طی آن گفت: پدر هیچگاه دستوری حتی برای دادن آب و چای نداد و اهل هیچ ناله و شکایتی نبود حتی در اوج و شدت بیماری.
وی افزود: دو سفارش از او به یاد دارم؛ نماز اول وقت و احترام و محبت به مادر. او همیشه کمککار مادرم بود. اگرمیخواست کسی یاد بگیرد، کم نبود خوبیهایی که میشد از او یاد گرفت. او پزشکی بود که در زمان کوتاه طبابتش نه تنها از بیماران بیبضاعتش چیزی نمیطلبید بلکه سفارش او را به داروخانهها میکرد. امکان زندگی مجلل را داشت اما نخواست مانند خاندانش در مجلل زندگی کند. قابل تأمل و عنایت مسئولینی که دست هیچ دردمندی به آنها نمیرسد.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: از سیاستمداری حرف میزنم که محور کارهای جمعی و حلقه اتصال چپ و راست بود اما با حفط آرمانهایش. عبادت شبانه و قرآن سحرگاهیاش ترک نشد و هیچگاه قرآن خواندن و تهجد هر شب او مرا بیخواب نکرد.
بزرگترین دغدعه پدرم، مردم و گرهگشایی از مشکلات آنها و التیام دردهایشان بود. وقتی مردم به او مراجعه میکردند محزون میشد، چون کاری از دستش نمیآمد.
وی ادامه داد: امروز جلسه هزارم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی است، اگر نمیتوانیم در رویه زندگیمان نهایت سادهزیستی عباس شیبانی را الگو قرار دهیم اما شاید بتوانبم با تمام توان گره از کار نیازمندان باز کنیم و به یتیمان و محرومان برسیم. خیریه رهپویان امام زمان که پدر آن را راهاندازی کرده همچنان فعال است و با خیریه دیگری سه هزار یتیم را در استان خوزستان سرپرستی میکند. تعداد زیادی از یتیمان پدر و نان شب و سقف درست بالای سر ندارند، بیایید برای شادی روح عباس شیبانی و ابدیت خودمان کاری کنیم پیش از آن کز ما نیاید کار.
با نیروی انتظامی و قوه قضاییه نمیشود مسایل مربوط به نسل جدید را حل کرد
حجت الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم با بیانی سخنانی در این همایش با اظهار اینکه در مقطع خاصی قرار داریم و هر دورهای انقلاب اسلامی با مسایل و پرسشهایی مواجه است، گفت: برخی از حوزهها در وفاداری، وفاداری دانشی است، بخشی وفاداری در ساحت بینشی و بخشی از وفاداری در ساحت کنشی است. زمانی در اواخر دههو۱۳۶۰ و دهههای ۱۳۷۰ و ۱۳۸۰ مسائل بینشی و دانشی در جامعه که انقلاب را تهدید میکرد شبهات کلام جدید بود.
وی افزود: البته زمان فعالیت شهید مطهری در قبل از انقلاب هم این شبهات وجود داشت، مثل شبهه ۸ گانه هیوم به برهان نظم که زمان شهید مطهری ۴ شیهه ترجمه شده بود و شهید مطهری به آنها در کتابهای توحید و نبوت و معاد و ... پاسخ داد. اما در دهه ۱۳۷۰ و ۱۳۸۰حجم عظیمی از شبهات کلام جدید مطرح شدند. این شبهات بهحدی بود که بعضی طلبههای معمم درس خارج هرچند کم بودند اما با این شبهات ملحد شدند. آن زمان وفاداری به انقلاب اسلامی این بود که این شبهات پاسخ داده شود.
خسروپناه ادامه داد: زمانی به قیام امام حسین(ع) شبهات وارد میشد. هر هفته نسبت به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی شبهات زیادی مطرح میشد.
علامه جعفری در آن زمان خیلی به میدان آمد، علامه مصباحیزدی هم فعال بودند. ما را مقید میکرد که شبهات را پیدا کنید و به من منقل کنید. هر هفته یکشنبه شبهات را میبردم و یک ساعت آن را منتقل میکرد که ایشان سهشنبهها در فیضیه و جمعهها در خطبههای پیش از نماز جمعه به آن پاسخ میداد.
دبیر شورای عالی انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود بیان کرد: گاهی وفاداری، وفاداری کنشی است، مانند مرحوم دکتر شیبانی که دستگیری میکرد و بناهای درمانی بسیاری را بنا گذاشت و یا مرحوم غفوریفرد که سال ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگ خدماتی داشت.
وی با طرح پرسشهایی افزود: الان در چه مقطعی هستیم؟ آیا جوانان شبهات کلام جدید را میگویند؟ الان اینها نیست، الان نسل جوان و نوجوان ما زیستجهان پسامدرن پیدا کردهاند. یک ابتذال فرهنگی در رفتارشان دیده میشود، البته جمع کثیری اعتقاد به اسلام و انقلاب دارند. خب، ما در قبال آن نسل چگونه باید پیش برویم؟ در قبال این بینش و کنش پسامدرن نوجوانان و جوانان چه باید کرد؟
وی افزود: این مسأله اصلاً استدلالپذیر نیست که آن را با استدلال حل کنیم. یک گرایش و نگرش است و چطور میشود این گرایشها را تغییر داد. برخی ساده میبینند و معتقدند با نیروی انتظامی و قوه قضاییه میشود آن را حل کرد در حالیکه بحث، خیلی پیچیده است. این فضای مجازی و غیرمجازی روی خیلیها تأثیر میگذارد. به این مسایل بیندیشیم و بدانیم با امر و نهی و دستور دادن نمیشود آن را حل کرد.
خسروپناه ادامه داد: البته بر اساس اعتقاد تاریخی و تمدنی ایران تأکید میکنم که اگر جوان و نوجوان گرفتار زیستجهان پسامدرن شود، با حمله دشمن به وطن مواجه شود، مقابل آن دشمن میایستد. ما قبلاً در جنگ این را دیده بودیم که ریشه در غیرت ملی و دینی داشت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان اظهار کرد: با توجه به گرایش جدید نسل جوان و نوجوان، پیشنهاد میدهم درباره جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گام دوم کار کنید.
تشکیل احزاب براب حفاظت از انقلاب اسلامی است
جواد منصوری، نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سفیر سابق ایران در چین اظهار کرد: شاید اغراق نباشد که بگوییم بعد از ظهور اسلام، مهمترین واقعه تاریخ بشر پیروزی انقلاب اسلامی است. شهید آیت در سال ۱۳۵۸ این را گفتند و معنیاش آن زمان برای من روشن نبود چرا که وضعیت و ساختاری خاصی در آن زمان شکل نگرفته بود. به تدریج وقایع به سمتی رفت که میتوان امروز این جمله را پذیرفت.
وی افزود: این انقلاب با انقلابهای دیگر قابل مقایسه نیست. تبعا ما به عنوان کسانی که همراه و متعهد از مواهب این انقلاب بودیم و هستیم رسالت و مسئولیتی در قبال آن داریم. یکی از مهمتین مسئولیتها حفاظت از انقلاب اسلامی است. امام خمینی(ره) در وصیتنامه خود گفتند حفظ نظام از اوجب واجبات است و این جمله برای ما مسئولیتآور است.
نخستین فرمانده سپاه پاسداران گفت: این انقلاب مسیر خود را طی کرده و میرود. این انقلاب در زمان ما به وقوع پیوسته و ما متولی حفاظت از آن شدیم اما در عین حال عنایات ویژه الهی نیز هست. حضرت امام گفتند که این انقلاب موهبت خاص الهی است که در این زمان به ملت ما داده شده است.
منصوری افزود: از همان ابتدای این انقلاب قرار شد مردم مستقیما حضور داشته باشند. حتی امام گفتند که برای انتخاب نوع نام این نظام باید مردم رای دهند. در اسفند ۵۷ بود که صحبت از همهپرسی شد. در آن زمان با امام گفتیم برگزاری همپرسی سخت است و هرچه شما بگویید مردم موافقت میکنند اما ایشان اصرار داشتند که مردم باید خودشان رای دهند.
وی بیان کرد: در نظامی که قرار است مردم مستقیما تعیین کننده اشخاص و اصولش باشند، مردمش باید ساماندهی شوند و آموزش ببیند و بدانند که دارند چه کار میکنند. بنابراین تشکیل احزاب و گروهها در این نظام هم برای آموزش و هم برای انجام مسئولیت و هم برای حفاظت از انقلاب اسلامی است.
سفیر سابق ایران در چین گفت: شرکت ما در برنامههای مختلف انقلاب نیازمند آگاهی و توجیه است و اگر مردم ندانند که به چه کسی و به چه دلیل و با چه اهدافی باید رای دهند، به تدریج مردم به بی تفاوتی نسبت به نظام روی خواهند آورد که بسیار خطرناک است.
منصوری افزود: بحث احزاب در جمهوری اسلامی یک ضروری است اما این ضرورت با چالشهایی مواجه شده است. اولین چالش این است که در فرهنگ ما بیشتر از اینکه همکاری، مشورت و کار جمعی آموزش داده شود، بر روی فردگرایی و خودمحوری تکیه داشتهایم. در کشورهایی که به این مسئله توجه کردهاند بچهها در دوره دبستان درس نمیخوانند بلکه بازیها و ورزشهای جمعی دارند و روحیه مشارکت را از این سن شروع میکنند اما نظام آموزشی ما در این مسئله عقب است و تحولی نداشته است.
وی بیان کرد: دومین مسئله که چالش بزرگ نظام ماست، این است که به حاکمیت قانون ایمان نیاوردهایم. در صورتی که قانون اساس موجودیت کشور است. به همین دلیل است که تحزبهای ما از نظر دوام و هم از نظر نفوذ و اقتدار مشکل دارند. امیدواریم در این زمینه تحولی ایجاد شده و احزاب ما روی این مسئله فکر کنند.
منصوری افزود: جمعیت وفاداران در طول دوران فعالیت صادقانه خود تلاش کرده در حد مقدورات خود و حتی بیش از توان خود در فعال کردن نیروها و توجیه و فعال کردن آنها و مسئولیتپذیری خود نسبت به نظام اسلامی را انجام داده است. ما نظرات و پیشنهادات خود را به مسئولین ارائه میکنیم اما این کار باید به شکل عمیقتری انجام شود که لازمه آن، این است که تشکل از طریق نیرو و امکانات قویتر شود تا هر حزب به مثابه یک دولت کوچک باشد. البته نه اینکه ۱۰۰ حزب وجود داشته باشد اما ۳ یا ۴ حزب قوی واقعا میتوانند کمک کنند.
وی بیان کرد: در گذشته به دلیل همین ضعفها احزاب ما در جامعه فراگیر نشدند اما لان بسیار مهم است که این اتفاق بیفتد و اگر لازم باشد باید احزاب با هم متحد و ادقام شوند. اگر این اتفاق نیافتد مردم برای کشور مسئله ساز میشوند و نه مسئله حل کن.
منصوری در پایان گفت: ما در یک نقطه عطف تاریخی هستیم و باید این واقعیت را درک کنیم. تشکیلات و احزاب باید از حالت سلولی و کوچک و محدود خارج شوند وگرنه به شرایط بسیار ناخوشایندی کشیده میشویم.
مردم اصلیترین مولفه قدرت و صاحبان انقلاب اسلامی هستند
محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی هم با بیان سخنانی در این همایش اظهار کرد: ما در تراز انقلاب اسلامی باید همواره خود را بسنجیم. باید این مدینه فاضله و ابعاد شخصیتی که انقلاب اسلامی به تصویر کشیده را همواره رو به جلو ببریم. در این مسیر رفت و برگشت و توقف و رکود ممکن است،اتفاق بیفتد اما نباید از حرکت به سمت اهداف فاصله بگیریم.
وی افزود: مسیری که انقلاب اسلامی آغاز کرده مسیر شکوفایی و رشد و سعادت انسانی است و با وعده و وعیدهای دنیوی و مادی شکل نگرفته بلکه به دنبال اهداف والاتری است.
معاون رییس جمهور گفت: طبیعی است که در نیازهای جوامع در طول انقلاب تغییر ایجاد شود و آسیبهایی را نیز داشتهایم اما باید مراقب باشیم به ایمان انسان لطمه وارد نکنیم و از گوهر ایمان مراقب کنیم. ایمان است که پشتیبان و چراغ هدایت انقلاب اسلامی است و نباید آسیب ببیند.
اسلامی افزود: نسل جوان از گفتار ما گریزان نیست اما از کردار ما و از عدم انطباق باور و رفتار ما فاصله میگیرد.
وی افزود: ناترازیهایی که امروز داریم فقط مشکل مدیریتی یا سیاستی نیست و ما نباید با انباشت مسائل انقلاب را ناکارامد جلوه دهیم و ناکارامدی خود را پای انقلاب بگذاریم.
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: از دست دادن مردم و سرمایه اجنماعی هنر ما بوده و الان نباید بگذاریم بیش از این آسیب ببیند. مهمترین مولفه اقتدارآفرین انقلاب مردم هستند که صاحب انقلاب هستند.
وی بیان کرد: مسائل مربوط به سکوت سازمانهای جهانی برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه نشان داد که حقوق بشر شعاری بیش نیست و دیوان دادگستری بینالمللی، سازمان ملل و... همه تسلیم آمریکا هستند. در چنین شرایطی اگر ما بخواهیم مقابل این ظلم بایستیم، نیاز به همه مولفههای قدرت داریم که این مولفههای اقتدار از علم نشات گرفته و دشمن میخواهد مانع این پیشرفت علمی شود. انرژی هستهای نیز یکی از همین مولفههاست که دشمن در مسیر آن سنگاندازی میکند.
اسلامی در ادامه گفت: وقایع غزه به همه جهان نشان داد تصویری که انقلاب اسلامی از سلطهگری و شعاری بودن غرب نشان داده تا چه اندازه درست بوده است.
معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی باید پای مولفههای قدرت انقلاب اسلامی بماند و این را به نسلهای بعد منتقل کند. مولفه قدرت باید پایدار و درونزا باشد و در زندگی مردم تاثیر بگذارد. این مولفهها باید در اقتصاد و زندگی مردم نمایان شود.
تقدیر از خانواده دبیران کل پیشین جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی و آیتالله شبیری زنجانی
بخشی از همایش هزارمین نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی به تقدیر از دبیران کل پیشین این جمعیت، زندهیاد دکتر عباس شیبانی و مرحوم دکتر حسن غفوریفرد و تقدیر از آیتالله شبیری زنجانی اختصاص پیدا کرد.
در این مراسم، خانواده زندهیاد شیبانی و غفوریفرد لوحه تقدیر ایشان را از اعضای مرکزی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی دریافت کرده و آیتالله دعوتی نیز چندکلامی در توصیف شخصیت والای آیتالله زنجانی سخنرانی کردند.
همچنین متن تقدیرنامه این بزرگوران توسط دکتر حسن حمزهزاده از دیگر اعضای مرکزی جمعیت، قرائت شد.
این خبر میافزاید؛ همایش هزارمین نشست عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، بعد از ظهر امروز دوشنبه ۱۰ دی در کوشک باغ هنر تهران برگزار شد. در این همایش جمعی از چهرهها و شخصیتهای فرهنگی و مذهبی حضور داشتند و پیام آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری برای این همایش قرائت شد./ خبرنگار، حسن حمزه زاده
انتهای پیام//