دانشگاه صنعتی اصفهان، در خط مقدم پیشگیری و مقابله با بيماری كرونا+ تصاویر

محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و تولید دو محصول ارزشمند جهت ضدعفونی اشیاء، تولید روزانه قریب به 40 هزار ماسک بهداشتی و 100 عدد گان بیمارستانی، توانمندی های فنی و تخصصی خود در راستای مسئولیت‌ اجتماعی دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا را به منصه ظهور رساندند.

به گزارش راه شلمچه، مدير روابط عمومي دانشگاه صنعتي اصفهان با اشاره به اقدامات دانش بنيان گسترده، مؤثر و سازنده محققان اين دانشگاه پس از شيوع ويروس كرونا، گفت: اين اقدامات در راستاي مسئوليت اجتماعي این دانشگاه، پشتيباني از فعاليت هاي ارزنده مجموعه بهداشت و درمان كشور و نيز حفظ و ارتقاء سلامت و آرامش رواني جامعه در حال انجام است.
محمدجواد براتي افزود: در مهم ترين اقدام و در يك تعامل بسيار خوب ميان دانشگاه صنعتي اصفهان و شركت فولاد مباركه و با سرمايه گذاري اين صنعت، يكي از بزرگترين و پيشرفته ترين خطوط توليد ماسك هاي استاندارد N95 كشور در دانشگاه صنعتي اصفهان در حال راه اندازی است.


وي به ویژگی های منحصربفرد این خط تولید ماسک اشاره کرد و گفت: تولید روزانه بالغ بر ۲۰ هزار ماسک استاندارد پنج لايه و شش لايه N95 با بالاترین کیفیت، توليد محصول در محيط كاملاً تميز و ايزوله و بهره گيري از سيستم مكانيزه و سطح اتوماسيون بالا، از جمله خصوصيات بارز اين خط توليد است.
براتي، تصريح كرد: كل فرآيند طراحي و ايجاد اين خط توليد پيشرفته توسط محققان دانشگاه صنعتي اصفهان و با محوريت بنياد حاميان اين دانشگاه به انجام رسيده و پيش بيني مي شود كه حداكثر تا پايان فروردين ماه به بهره برداري كامل برسد.


مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان به تلاش های دیگر متخصصان این دانشگاه در حوزه تولید ماسک های استاندارد بهداشتی اشاره کرد و افزود: به همّت متخصصان پژوهشکده های نانوفناوری و زیست فناوری این دانشگاه در شرکت نانوزیست صنعت اهورا که از جمله شرکت های دانش بنیان رویشی دانشگاه صنعتی اصفهان است، خط تولید پارچه های نانو منطبق با استاندارد N95 طراحی، ساخته و راه اندازی گردید.
وی ادامه داد: این خط تولید نیز به طور روزانه، پارچه های استاندارد به منظور تولید بیش از 15 هزار ماسک نانو را فرآوری و تولید می نماید.
براتی، همّت اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در تولید ماسک های تنفسی را از دیگر تلاش های محققان این دانشگاه در عرصه حمایت از بهداشت و سلامت جامعه برشمرد و بیان کرد: از نخستین روزهای شیوع کرونا در اسفندماه سال گذشته و با همکاری نزدیک شرکت ماهوت اصفهان و شرکت الیاف توانمند صنعتی اصفهان که از دیگر شرکت های رویشی این دانشگاه است، روزانه بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ ماسک سه لایه مطابق با استانداردهای بهداشتی درحال تولید است.


مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به دیگر تولیدات دانش بنیان پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان در این عرصه، گفت: محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه تلاش ها به منظور مقابله با شیوع بیماری کرونا و پیشگیری از انتقال این ویروس، دستگاه های ارزشمندی را به منظور گندزدایی و ضدعفونی نمودن اشیاء مختلف ساخته و به تولید انبوه رسانده اند.
وی اضافه کرد: دستگاه ضدعفونی کننده خانگی با بهره گیری از پرتو فرابنفش و نیز دستگاه فرابنفش پرتابل با استفاده از فناوری های نوین، دو محصول ارزشمندی است که به طور مجزا و توسط محققان این دانشگاه طراحی و ساخته شده است.
براتی به تلاش های ارزنده دانشجویان در انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی نساجی این دانشگاه به منظور تولید گانهای استریل جهت ارائه به کادر درمانی کشور اشاره کرد و افزود: به همّت این دسته از دانشجویان و با همکاری خودجوش تعدادی از دانشجویان داوطلب، روزانه بیش از 100 عدد لباس استریل بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان تولید می گردد.

وی اضافه کرد: این محصولات نیز که با تأیید معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت تولید می شود، از ابتدای سال جاری و با همکاری بیش از 20 تن از دانشجویان، در یکی از کارگاه های دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در حال تولید است.مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، تولید بیش از هزار بسته محلول ضدعفونی کننده توسط گروه های دانشجویی در حوزه معاونت فرهنگی این دانشگاه، توزیع ماسک، دستکش و محلول های ضدعفونی کننده در تعدادی از مناطق محروم استان و همیاری با گروه های جهادی فعال در حوزه سلامت در اصفهان را نیز از جمله اقدامات دانشجویی در حوزه مسئولیت های اجتماعی دانشگاهیان در این بحران بیان کرد.


و ی در پایان اضافه کرد: دیگر محققان و دانشگاهیان این دانشگاه درحال انجام فعالیت هایی به منظور کمک به پیشگیری و کاهش آسیب های ناشی از شیوع بیماری کرونا هستند که دستاوردهای ارشمند آنان در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد.



اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار