روایت سیدمحمد حسینی از شیطنت شبکه خبرپراکنی ایران اینترنشنال

معاون رئیس جمهور در جمع استادان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد استان‌ گیلان و قزوین نسبت به شیطنت رسانه‌های فارسی زبان در تقطیع سخنانش در خصوص برنامه هفتم، واکنش نشان داد.

به گزارش راه شلمچه، سید محمد حسینی در همایش طرح اعتلا( سطح منطقه‌ای) با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از استادان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد استان‌ گیلان و قزوین و در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان واحد رشت ، اهمیت تقویت حوزه اطلاع رسانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: رسانه‌های معاند و ضد انقلاب هجمه سنگینی علیه دولت به راه انداخته و با استفاده از شگردهای مختلف تبلیغی و دروغ پراکنی تلاش می‌کنند با طرح موضوعات انحرافی افکار عمومی را از اقدامات دولت منحرف کرده و یاس و ناامیدی را در جامعه تسری دهند لذا در چنین شرایطی انتظار می‌رود اساتید و دانشگاهیان با اشراف کامل به برنامه‌ها و دستاوردهای دولت مردمی و نظام اسلامی آن را به جوانان و آحاد مردم انتقال دهند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به شیطنت رسانه‌های فارسی زبان در تقطیع سخنانش در خصوص برنامه هفتم برای تربیت ۵۰۰ هزار نیروی متخصص در حوزه اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی در طی ۵ سال اظهار داشت: رسانه‌ای مانند ایران اینترنشنال با تقطیع و حذف  کلمه «اقتصاد دیجیتال» از متن سخنرانی به زعم خود تلاش کرده نکته انحرافی را به مخاطبین خود القا کرده و بر اساس آن به جوسازی بپردازد اما اینگونه شگردهای خبرسازی نخ نما شده و در عصر ارتباطات نباید گذاشت حقایق را به گونه‌ی دیگری منعکس کنند.

معاون رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه گفت: در این برنامه اهداف کمی و کیفی بر اساس سیاستهای ابلاغی های رهبر معظم انقلاب و مسئله محوری مد نظر دولت بوده و راهکارهای رسیدن به این اهداف به دقت ترسیم شده است مثلا اگر رشد اقتصادی ۸ درصدی و نرخ تورم تک رقمی پیش بینی شده، راهکارها و چگونگی دستیابی به این اهداف نیز تعیین شده است.

معاون رئیس جمهور گفت: دولت عزم جدی دارد تا عوامل تورم کنترل شود و در این راستا اختیارات لازم به بانک مرکزی داده شده تا بتواند از خلق پول بدون پشتوانه جلوگیری کند.

حسینی خاطرنشان کرد: زمانی که دولت سیزدهم کار خود را شروع کرد نرخ رشد اقتصادی ناچیز و تقریباً منفی بود و دولت در این مدت تلاش کرده تا با برنامه‌ریزی های مختلف نرخ رشد افزایش یابد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اهداف دولت در حوزه فرهنگ اظهار داشت: اگر فرهنگ قرآنی و اسلامی گسترش و تعمیق یابد بدون تردید مشکلات اجتماعی کاهش خواهد یافت. در حوزه آموزش نیز دولت مصمم است مهارت آموزی را مورد توجه قرار دهد به نحوی که دانش آموزان و دانشجویان پس از فراغت از تحصیل حداقل در یک حرفه و صنعت مهارت داشته باشند.

معاون رئیس جمهور توجه دولت به رونق اقتصاد دریا را مورد تاکید قرار داد و گفت: بسیاری از کلان شهرهای دنیا در ساحل دریا قرار دارند این در حالیست که در کشورمان به رغم اینکه از سواحل طولانی در جنوب کشور برخوردار هستیم، استفاده چندانی از این ظرفیت نشده بلکه در عوض صنایع بزرگ در فلات مرکزی بنا شده است و امروز ناچار، برای فعالیت این مراکز باید آب دریا را صدها کیلومتر با هزینه بسیار انتقال داد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به نظارت دولت بر عملکرد مدیران و توجه به موضوع ترک فعل  گفت: در گذشته توجه چندانی به این موضوع نمی‌شد اما امروز قوای سه گانه مراقبت و نظارت مستمر  دارند که مدیران نه تنها وظایف خود را درست انجام دهند، بلکه ترک فعل هم صورت نگیرد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس با اشاره به ضعف دستگاهها در تبیبن دستاوردها و اقدامات و لزوم تقویت اطلاع رسانی، اظهارداشت: انتظار است اساتید و نخبگان در این عرصه کمک کنند و ضمن ارتقاء سطح اطلاعات خود از مسائل روز و اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف اقتصادی ،عمرانی و سیاسی، آن را به روش‌های مناسب به اطلاع دیگران برسانند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود و در بخش پاسخ به سوالات در پاسخ به درخواست افزایش دستمزدها و ارتقای جایگاه اساتید دانشگاه آزاد اظهار داشت: دولت به این مسئله و اهمیت رعایت شان و منزلت اساتید و کارکنان، توجه جدی داشته است و در این راستا به هر مقدار که توانسته و در حد امکانش بوده ، اقدام کرده است و البته دریافتی امروز اساتید و کارکنان در مقایسه با شهریور ۱۴۰۰ بهبود یافته است.

معاون رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره مسکن اساتید و اقدامات دولت در شبکه‌سازی اجتماعی، بصیرت افزایی انقلابی و توانمندسازی حرفه‌ای با تأکید بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و این طرح با همکاری معاونت امور مجلس و ارتباطات اجتماعی، معاونت توسعه و مدیریت منابع و مرکز جذب و امور هیات علمی با هدف تعمیق بصیرت انقلابی، دانش سیاسی و اجتماعی اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است. مرحله منطقه‌ای طرح اعتلا با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از استادان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد استان‌ گیلان و قزوین در رشت به مدت دو روز (۳ و ۴ آبان)  برگزار می شود و مرحله استانی این طرح اوایل امسال در حوزه‌های دانشگاه در رشت، لاهیجان، انزلی و آستارا با حضور ۷۲۰ نفر برگزار شد.


اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار