به گزارش راه شلمچه به نقل از تابناک ورزشی؛ به نظر میرسد فقدان جسارت و عزم لازم نزد قضات فوتبال برای برخورد بدون تعارف با سرمنشا تخلفات، و بازی با مهره های رده های پایین ، نوعی فرافکنی و باعث تقویت اقدامات غیرقانونی شود که حالا میبینیم چنین شده...
خطیر اینبار میخواهد چه کسی را متهم کند؟ آیا باز هم انکار جعل و انداختن توپ به زمین عوامل پرسپولیسی و حمله به دبیرکل جای پاسخگویی درباره اتهامها و اسناد، کارساز و کافی خواهد بود؟
به این ترتیب تنها دو روز بعداز شاخ و شانه کشیدن علی خطیر برای مقامات ورزش و فدراسیون، و واکنش او از موضع طلبکار با صدای کلفت شده و دماغ پرباد، ثابت شده که در پرونده نخست هم پای شخص مدیرعامل جنجالی گیر است و نباید با دخیل کردن مهرههای کوچکتر آدرس غلط داد.
هنوز پاسخ روشن و قانعکنندهای به افکارعمومی درباره شکایت دبیر کل فدراسیون فوتبال با موضوع جعل امضا داده نشده بود که حالا خبرگزاریهای داخلی پیاپی با انتشار سند از تخلف دیگری پرده برداشته اند که در داخل باشگاه استقلال رخ داده است.
سند دیگری در رسانههای ایران منتشر شده که بر اساس آن، علیرضا خانی عضو کنونی هیاتمدیره باشگاه استقلال، با طرح شکایت در مراجع قضایی عمومی، علی خطیر مدیرعامل و فرشید سمیعی عضو هیاتمدیره این باشگاه را به جعل امضا و اثر انگشت خود متهم کرده است.
فرشید سمیعی با تحصیلات وکالت، همان فردی است که در دوره مصطفی آجورلو به عنوان معاون حقوقی، در فضای خبری کشور و صداوسیما ناگهان چهره شد و با موضعگیریهای عامهپسند و راهاندازی پروپاگاندا خیلی سریع در دل هواداران جا باز کرد اما در حوزه مسوولیت او اتفاقات عجیبی رخ داد که موجب کنار گذاشته شدن او شد. سمیعی سپس با روی کار آمدن خطیر، در قامت عضو هیات مدیره به استقلال برگشت و حالا خود یک متهم در پرونده جعل است.
تازهترین توجیهات سمیعی در واکنش به اتهام جعل نامه فدراسیون، در تلویزیون این بود که نامه مذکور پیشنویس بوده و به جایی ارسال نشده بود!
هنوز کسی از سرنوشت ماجرای خیانت در پاک کردن ایمیل ارسالی عزیزبک آمانوف خبر ندارد. پرونده ای که گفته میشد برای رسیدگی به پلیس فتا و کارشناسان اینترنتی ارجاع شده و خبری از سرنوشت آن در دست نیست.
حالا خطیر همراه سمیعی متهم به جعل امضای همتای خود در هیات مدیره باشگاه دولتی استقلال هستند! و باید دید این مرتبه چه توجیهاتی در جواب به قاضی مطرح خواهند کرد؟ جایی که دیگر مثل قضات کمیته های انضباطی و اخلاق فدراسیون، با مهربانی با اتهامات کیفری برخورد نمیشود.
خانی در شکایت خود نوشته است: باشگاه استقلال با انعقاد قراردادی به عنوان مستاجر با فردی به عنوان موجر، امضا و اثر انگشت خانی را در این قرارداد ثبت کرده، در حالی که او از انعقاد قرارداد مطلع نبوده و هرگز آن قرارداد را امضا نکرده و اثر انگشتی را هم ثبت نکرده است. خانی در این شکایت صراحتا علی خطیر و فرشید سمیعی را به جعل متهم کرده است.
پس از ادعای دبیرکل فدراسیون فوتبال مبنی بر جعل امضایش از سوی مسئولان استقلال، اکنون این پرونده یک جعل دیگر در باشگاه محسوب میشود و قطعا نشان از عمق بیقانونی و رواج تخلفاتی است که در ورزش و به خصوص فوتبال عادی شده است.
نهادهای حراستی و نظارتی در ورزش کشور به شدت در پایش فضای فساد و تخلف در این حوزه ضعیف عمل کردهاند و رسیدگی به موارد کشف شده هم در نهادهای قضایی ورزش با سستی و وقتکشی زیاد رسیدگی و برخورد میشود و اغلب احکام صادره، فاقد قدرت بازدارندگی است و تازه همان آرای نیم بند و ملایم، در میانه راه از طریق استیناف و تجدیدنظر خواهی های مشکوک و بودار، با حمایت امرای فوتبال و مقامات ذینفوذ ، رد و نقض میشود.
نتیجه انبوه شکایات در محاکم انضباطی و به اصطلاح ضدفساد فوتبال، اغلب نامعلوم است و سرنوشت شکایتها برای مردم و رسانه ها مشخص نیست.
علیرضا خانی عضو هیات مدیره استقلال با این ادعا که اثر انگشت و امضایش از سوی فرشید سمیعی دیگر عضو هیئت مدیره جعل شده، از او و علی خطیر مدیرعامل باشگاه شکایت کرده است. این ماجرا مربوط به قرارداد منزل گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال است و از وقوع آن زمان زیادی نگذشته است.
در این قرارداد نام، نام خانوادگی، کد ملی و تمام مشخصات خانی آمده، اما فرشید سمیعی پای برگه را امضا زده و اثر انگشت او وجود دارد در حالی که خانی در شکایت خود اعلام کرده چنین اجازهای نداده و البته در محل امضای سمیعی کلمه «از طرف» نیز به چشم نمیخورد. دیگر امضای این قرارداد مربوط به خطیر است.
در صورت اثبات این اتهامات، قطعا پروانه وکالت و صلاحیت شغلی سمیعی در اولین گام ابطال خواهد شد و در پی آن ، در نخستین تغییرات از کرسی هیات مدیره باشگاه آبی برکنار خواهد شد.
تصاویر مربوط به عقد قرارداد منزل بلانکو و شکایت خانی را میتوانید در زیر مشاهده کنید.
همه این افشاگریهای هولناک در سکوت محض وزیر ورزش و جوانان، و رئیس فدراسیون فوتبال رخ میدهد و خبری از کیومرث هاشمی و مهدی تاج نیست. تاج که همچنان مشغول سفرهای خارجی خود و حضور در کنفرانس ها و نشست ها و جلسات کنفدراسيون فوتبال آسیا است و تعداد سفرهایش به وزیر خارجه پهلو میزند.
کیومرث هاشمی هم که با آمدن او بارقه امید برای برخورد جدی با متخلفان در دل اهالی ورزش زنده شده بود، تا کنون تلاشی در جهت اصلاح و ترمیم هیأت مدیره استقلال و پرسپولیس نکرده است و واکنشی به فساد قراردادهای ورزشی و تخطی مدیران قانون گریز نشان نداده است.
این مماشات نمیتواند دنبالهدار باشد و قطعا با فراگیری فساد و خلاف، ورزش کشور بیش از پیش غرق در فجایع مدیریتی و رشد دلالی و اختلاس و تخلفات مالی خواهد شد.
منبع؛ تابناک