به گزارش راه شلمچه، مراسم کنگره بزرگداشت سربازان امام خمینی(ره) عصر دوشنبه(14 آبان 1403) در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) با حضور غلامعلی حدادعادل مشاور مقام معظم رهبری، فرزند شهید حاج طیب رضایی، فرزند شهید حاج اسماعیل رضایی، مسعود ده نمکی(نویسنده کتاب طیب خان)، علی خضریان نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، فرماندهان نواحی سپاه در تهران و جمعی از خانوادههای شهدا و جانبازان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، تیم ورزش باستانی شهید حاج طیب رضایی که از جانبازان دفاع مقدس هستند، به اجرای برنامه پرداختند و در ادامه خلاصهای از زندگی حاج طیب قرائت شد.
در این مراسم همزمان با رونمایی کتاب طیب خان، مسعود دهنمکی نوویسنده این کتاب گفت: پژوهش و تاریخ نگاری وقایع و شخصیتهای انقلاب اگر در این زمان انجام نشود، دست خوش تحریف خواهد شد.
وی افزود: تعریف درستی از این دو شخصیت بزرگوار انقلاب هنوز ارائه نشده و جامعه هنری و سینمایی باید در این حوزه کوشا شوند.
غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این کنگره گفت: امسال در چهاردهم آبان و دو سه روز فاصله، این مجلس به یاد و نام این دو شهید با حضور دوستان و علاقهمندان برپا شد که مزین به نام شهدای مقاومت شهید سلیمانی، سید حسن نصرالله و شهید اسماعیل هنیه و شهید یحیی سنوار شد.
وی افزود: این معنا و پیام مهمی دارد که با دو شهید ۱۵ خرداد اول انقلاب ۶۱ سال پیش، این زنجیره شهادت ادامه پیدا کرده تا شهید دو هفته پیش یحیی سنوار و ۴۰ روز پیش شهید سید حسن نصرالله معنای خط سرخ شهادت ادامه دارد که امام راحل فرمودند راه علی و اولاد علی در این انقلاب اتصال و استمرارش از ۶۱ سال پیش حفظ شده و این کاروان همینطور ادامه دارد.
حداد عادل افزود: اینها روزی به شهادت رسیدند که در نهایت غربت بودند، حق اینها خیلی بالا است، باید نام انها بر باشگاه ها، خیابانها، موسسات گذاشته شود و انواع و اقسام کارهای اجتماعی که نام آنها بدرخشند و فراموش نشوند و پیام انها ادامه پیدا کند، نسل آینده بپرسد که آنها چه کسانی بوده برای آنها توضیح داده شود.
در ادامه تندیسهایی به خانوادههای شهید حاج رضایی، شهید اسماعیل رضایی و تعداد دیگری از خانوادههای شهدا اعطا شد.
اشاره میشود شهید طیب حاج رضایی از مبارزان انقلابی بود که در مخالفت با شاه اقدامات مختلفی انجام داد تا سرانجام زندانی و پس از مدتی در سال ۱۳۴۲ تیرباران شد و به شهادت رسید.
همچنین حاج اسماعیل رضایی در زمره مبارزین انقلابی است که در کنار روحانیون به مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت. وی از نقش آفرینان قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بود که بعد از آن توسط رژیم دستگیر و پس از تحمل شکنجههای ساواک، در ۱۱ آبان ۱۳۴۲ تیرباران و به شهادت رسید.