هرچه به موعد برگزاری انتخابات مجلس نزدیکتر میشویم، حجم گمانهزنی، تحلیل و گزارش در رابطه با آرایش جناحهای سیاسی کشورمان در رسانههای بیگانه افزایش مییابد.
در همین راستا، بی بی سی فارسی از وضعیت ائتلاف دولت روحانی با اصلاح طلبان گزارش داد: "محمدرضا عارف" رئیس شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحطلبان، در یک جلسه این گروه سیاسی از عملکرد اصلاحطلبان در سالهای اخیر دفاع کرده و گفته: «پرهیز از افتادن در دام سیاهنمایی عملکرد دولت یک موضوع مهم است. دولت اقدامات ارزشمندی در مسائل زیربنایی داشته که البته خوب به مردم اطلاع رسانی نشده است.»[!]
رسانه دولتی انگلیس در ادامه افزود: "عبدالواحد موسوی لاری" وزیر کشور سابق هم در همین جلسه با اشاره به مشورت نکردن دولت روحانی با احزاب اصلاحطلب، گفت: «با همه این کم و کاستیها باید مردم را پای صندوق رأی بکشانیم نه اینکه شانه خالی کنیم.»
بی بی سی سپس خاطرنشان ساخت: بخشی از هواداران اصلاحطلبان در سالهای اخیر به منتقدان این جریان تبدیل شدهاند.
ایندیپندنت دیگر رسانه انگلیسی بود که در سوی مقابل، به اصولگرایان پرداخت و سازوکار انتخاباتی این جناح را "ترکیبی از دو بخش ناهمجوش" توصیف کرد.
بهنوشته ایندیپندنت، "حداد عادل" روزهای سختی در پیش دارد زیرا فاقد اعتبار و اقتدار برای ایجاد وحدت در میان قبایل پراکنده اصولگرایان است.
این منبع ادامه داد: حذف جبهه پایداری از جریان اصولگرایی نیز انتخاب سختی است که میتواند تبعاتی غیرقابل پیشبینی در پی داشته باشد. قبول شروط جبهه پایداری نیز بهمعنای کنار رفتن طیف حامیان "لاریجانی" و بخش مهمی از جامعه روحانیت است.
ایندیپندنت مدعی شد: "معمای جبهه پایداری" برای اصولگرایان، بازتابی از بحران بزرگتر جریان اصولگرایی است؛ چگونگی وداع کمهزینه با چهرههای قدیمی و خوشآمد به چهرههای «جوانِ انقلابی».
منبع؛ جام نیوز