به گزارش راه شلمچه، جهانگیری در بیانیهای که در رابطه با عدم تایید صلاحیتاش برای ریاست جمهوری منتشر کرده، نوشته است: من به قصد گشایش در زندگی مردم، توسعه ایران و آغاز مرحله نوینی از اصلاحات وارد عرصه انتخابات شدم!
وی در ادامه نوشته است: به خدا پناه می برم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدي جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایش ها و جریان های سیاسی بویژه اصلاح گرایان میدانم و امیدوارم که جمهوریت نظام، مشارکت موثر مردم در تعيين سرنوشت خود، منافع ملی و آینده ایران فداي مصالح آنی سیاسی نشود.
هشت سال مدیریت جهانگیری تنها در ماجرای ارز 4200 تومانی، هزینهای 18 میلیارد دلاری روی دست کشور و مردم گذاشت.
جدای از اینها بنابه اعلام حجتالاسلام پژمانفر رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، جهانگیری محکومیت مالی و یک سال انفصال خدمت داشته است. جهانگیری فرصت درخواست تجدیدنظر بر حکم را داشتهاست اما اقدامی برای درخواست تجدیدنظر نکرده است در نتیجه حکم قطعی و لازم الاجرا است. کاندیداهای ریاست جمهوری نمیتوانند در تاریکی تخلف کنند و در برابر مردم نسبت به وضعیت فعلی، بُغض نمایشی داشته باشند.
به گزارش رجانیوز، حال مشخص نیست که اسحاق جهانگیری بر چه اساسی انتظار داشت تا با وجود محکومیت مالی و همینطور خسارات بسیاری که بخاطر تکیه هشت ساله او و همقطارانش بر مسند مدیریت اجرایی کشور، به مردم تحمیل شد، از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شود؟