به گزارش راه شلمچه، احمد فاطمی در نشست علنی امروز (دوشنبه، 15 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: در ابتدای سخنم ایام الله دهه فجر ،اعیاد شعبانیه و میلاد مسعود حضرت ابوالفضل عباس(ع) علمدار کربلا و روز جانباز را تبریک عرض میکنم.
وی با تاکید بر اینکه قانون اساسی میراث شهدا و خون بهای ملت مااست، ادامه داد: تنها نهاد ذیصلاح برای تقنین و امر قانون گذاری، مجلس شورای اسلامی است .مطابق بیانات صریح حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری مجلس در راس امور است و باید در راس امور باقی بماند. مجلس عصاره فضایل ملت است؛ تضعیف مجلس و ایجاد ساختارهای موازی ،پای جمهوریت نظام را در درازمدت لنگ خواهد کرد و اگر در موارد خاص و بنا به مصالحی اختیارات خاص به برخی از نهادها و اشخاص حقوقی داده شده است؛ لازم است تدبیر شود تا به نحو محدود از این اختیارات خاص استفاده شود و از تفسیر موثق و گسترش دامنه اختیارات اکیدا خودداری شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از موضوع تغییر تعرفه واردات خودرو از 60 به 100 درصد، افزود: بر هیئت رئیسه محترم مجلس و بزرگان مجلس فرض است که از کیان مجلس دفاع کنند؛ ما زحمت کشیدیم؛در کمیسیون تلفیق روزها و هفتهها در خصوص واردات خودرو کار کارشناسی شده است و ارز کافی اختصاص داده شده و در حقیقت حقوق گمرکی از ۱۰۰ تنزل پیدا کرده است؛ اما یک شبه با یک قیام و قعود همه اینها بر باد رفت! و ما از این جهت انتقاد داریم.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خطاب به مسولان و نمایندگان بیان کرد: نمایندگان عزیز مسئولین کشور؛ آفتهای زیادی جامعه ما را تهدید میکند، آفتهایی که اعتماد ملت را نشانه گرفته است و این موضوع ما را نگران میکند و باید نگران کند.تبعات این آفت ها به غایت وحشتناک است. اولین آفت که خود معلول بسیاری از علتها و دلایل آشکار و پنهان است ؛فقر است .فقر عجب واژه نازیبایی است. فقر رویای کودکان ما را بر باد میدهد و میمیراند. فقر رویاهای نوجوانان و جوانان ما را میکشد و قصه کودکانی است که بوی آغشته از زباله گردی عطر تنفسشان را نشانه رفته است. فقر چه بیرحمانه خانمان سوز و خانمان برانداز است. فقر خانواده ،اعتقاد، دین، ایمان و مرزهای اخلاقی جامعه را نشانه میرود.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه "آقایان مسئول سیاستهای غلط و تدابیر نامناسب و ناهماهنگ را پایان دهید و طرحی نواندازید" ادامه داد: البته تاثیرات شگفت تحریمهای ظالمانه و جنگ تمام عیار اقتصادی را نمیخواهم انکار کنم، اما آیا در داخل کشور مدیران ما، مسئولین ما، وزرای ما، تصمیم سازان ما بسترهای لازم را فراهم کردند؟ آیا برای نخبگان ارج و قرب قائل شدیم؟ آیا به تولید و خلق ثروت که اولین گام برای فقرزدایی است اهتمام داشتهایم؟ آیا به تولیدکنندگان و کارآفریدان فرصت بروز و ظهور دادهایم؟ آیا بانکها را برای ارائه تسهیلات تکلیفی به خط کرده ایم؟ و هزاران آیا های دیگر...
فاطمی با برشمردن آفت دیگر جامعه، مطرح کرد: آفت دوم ناکارآمدی ها و بی عرضگی ها است؛ پدیدهای که اعتماد نخبگان و شایستگان را هدف گرفته است. آفت سوم تندرویها و گرفتار شدن در حصار تنگ نظری متوهمانه است؛تندرویها و نگاههای متعصبانه، عقلانیت و خردگرایی را در آوردگاه نفسانیت و خودحق پنداری ذبح میکند. تندروی نکنیم!
وی تاکید کرد:مجلس باید برآیند وحدت باشد، مجلس باید برآیند عقلانیت و خردگرایی باشد، مجلس باید هویت ملت و وحدت ملت را نشان دهد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه و پخش کلیپی از تولید قطعات محصولات خانگی در کارخانه ای در استان مازندران گفت: این کلیپ درد مشترک و فریاد مشترک همه ما باید باشد؛ واحد تولیدی قطعات اصلی محصولات لوازم خانگی در دستور احداث قرار گیرند.
وی با اشاره به حمایت رهبر معظم انقلاب در زمینه خودکفایی در تولید لوازم خانگی ادامه داد: این کارخانه و واحد تولیدی که امروز کلیپشو نمایش دادیم؛ اگر بانکها به تعهدشان عمل کنند و این کارآفرین را در کنار همه کارآفرینان دیگر ،در پستوهای تنگ و تاریک بروکراسی اداری له نکنند؛ با تولید دو محصول انحصاری ،می تواند صدها میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشته باشد.ما دو میلیون یخچال در ایران تولید میکنیم؛ اگر به این کارخانه و به این کارآفرین فرصت دهیم اونوقت خواهیم دید که چگونه تمام بازار تحت کنترل و تصرف این کارآفرین ایرانی قرار خواهد گرفت.ما میدانیم که از این کارآفرینان در کشور زیاد هستند.
فاطمی با تاکید بر اینکه شهرستان بابل و استان مازندران درچند حوزه دچار و گرفتار مشکل است، افزود: چالش اول پسماند، پسماند، پسماند ابر چالشی است که ما به آن گرفتار شدیم،من از وزیر کشور و از رئیس جمهور میخواهم در این موضوع اهتمام ویژهای کنند. از ریاست برنامه بودجه من تشکر می کنم که فرد کار بلدی را به عنوان نماینده عالی ،معرفی کرده است که انشالله مشکل پسماند را در مازندران،گیلان و گلستان مدیریت کنیم.در زیرساخت ها و در جاده ها و در حوزه بهداشت و درمان و در حوزه برق و انرژی و در حوزه ورزش و تجهیزات ورزشی ما گرفتار فقر مطلق هستیم؛ از مدیران و از وزیر ورزش و از همه وزرا خواهش میکنم که در این خصوص اهتمام کافی به خرج دهند.