به گزارش راه شلمچه، علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوالی گفت: چرا در طول ۱۸ ماه قبل از حضور آقای همتی و با وجود ۱۸ حادثه سیاسی و امنیتی کمسابقه مثل شهادت رئیسجمهور، ترور فرماندهان بزرگ مقاومت و جنگ مستقیم ایران و رژیم صهیونیستی، نرخ دلار در حدود ۶۰ هزار تومان باقی ماند؟!
از طرفی آقای وزیر هم بارها با این استدلال که دلار نیما را بالا و دلار آزاد را پایین میآوریم، وعده داد که نرخ ارز را کنترل میکند، کنترل که نکرد هیچ، با حرفهای نسنجیده و تعیین کردن کف برای دلار و طلا به التهاب بازار دامن زد!
سه ماه پیش هشدار دادم که سیاست غلط جناب همتی برای حذف ارز نیمایی علت نابسامانی بازار ارز است! آن روز دلار ۷۱ هزار تومان بود اما امروز با استمرار سیاست شکست خورده وزیر اقتصاد، ۹۱ هزار تومان است!
از آقای پزشکیان که روز گذشته در قامت یک رئیس جمهور ولایتمدار با استدلال و اقتدار مشت محکمی به دهان ترامپ جنایتکار زد، انتظار داریم هر چه زودتر و پیش از استیضاح وزیر در مجلس، در تیم اقتصادی خود تجدید نظر کند تا بیشاز این سفره مردم کوچکتر نشود.