به گزارش ارسالی شعبان وفایی نژاد کارشناس امور شهری و شوراها به راه شلمچه، علیرغم واگذاری مسئولیت شهرداری به یکی از مدیران باتجربه و کارکشته این دستگاه اجرایی در ساری که با جلوگیری بسیاری از چپاول ها و حیف و میل های مالی و غارت بیت المال همراه بوده، اما مردم کشورمان، مازندران و بخصوص ساری از مسئولین قوه قضائیه و دستگاههای نظارتی این سوال را دارند چند سال به طول می انجامد تا احکام همه مفسدان اقتصادی، اختلاس کنندگان و غارتگران که طی چند سال گذشته نقش اصلی در فسادهای شهرداری ساری داشته اند، صادر می شود.
تکلیف هزاران هزار میلیارد تومان بدهی شهرداری، هزاران میلیارد اسناد مالی جعلی و نیروهای مازاد حقوق بگیر بدون عملکرد در شهرداری ساری چه می شود؟ باید به تخلفات همگان در همه جایگاهها و مسئولیت هایی که داشته اند رسیدگی شود و مدیرانی که به جرم تخلف مالی برکنار شدند، مورد محاکمه قرار گیرند.
مردم شهر ساری شاید به ظاهر طی سالیان گذشته تحولات نسبی را در این شهر دیده باشند، اما باید توجه داشت که هیچ منطقی نمی پذیرد با حجم بدهی وحشتناکی که این نهاد دارد، عمران و آبادانی ساری تنها به پروژه های صورت گرفته ختم شده باشد.
به هر حال با نگاهی به عملکرد نظارتی اعضای شورای شهر، انتظار چندانی نمی توان از این منتخبین داشت چرا که مشخص نیست چرا در دوران پساعبوری به یاد نظارت عالیه افتاده اند و در دوره قبلی در کدام باغ پرمیوه آرمیده بودند که ما را یاد این ضرب المثل انداخت که همه را آب ببرد و اعضای شورا را خواب... هرچند اغلب مردم ساری این سناریو را در ذهن می پرورانند که این خواب، خواب نبوده بلکه به خواب زدگی بوده است...
گفتنی است امروز شهرداری ساری با مدیریت عباس رجبی تا حد بسیار مطلوبی توانسته به یک نظم مالی و اداری در همه ارکان دست پیدا کند و می توان امیدوار بود با افزایش مناسبات اداری و اجتماعی تمامی مدیران شهری در سطوح مختلف، شهرداری هرچند به سختی، اما به طور نسبی از بحران های پرتلاطم سالیان قبل فاصله بگیرد.