طرح استیضاح وزیر نیرو با 20 امضای نمایندگان شمال کشور تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شد.


به گزارش راه شلمچه، در پی اظهارات معاون رئیس جمهور و رئیس محیط زیست کشور مبنی بر موافقت اجرای طرح انتقال آب دریای خزر به کویر مرکزی و اعتراض نمایندگان شمال کشور و تقدیم طرح استیضاح وزیر نیرو با امضاء 20 نماینده در 20 محور، علی محمد شاعری نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه به تشریح جزئیات این استیضاح پرداخت و گفت: متاسفانه در زمینه طرح انتقال آب دریای خزر به جای پرداختن به مسائل کارشناسی زیست محیطی، منابع طبیعی و دریایی معاون رئیس جمهور در سازمان حفاظت محیط زیست اقدام به اجرای دستور رئیس جمهور می کند.


وی افزود: بیش از 50 نماینده طی نامه اعتراض آمیز به رئیس جمهور تذکر داده شد که اقدام نسنجیده و غیرکارشناسی را در خصوص طرح انتقال آب دریای خزر متوقف کند و در غیراینصورت باید پاسخگوی تبعات امنیتی، سیاسی و اجتماعی ناشی از اجرای این طرح باشد.


این نماینده، طرح مذکور را یک اقدام نسنجیده و غیرمحیط زیستی و به عبارتی یک تجاوز آبی به دریای خزر دانست که دوستداران طبیعت و مردم شمال کشور اجازه چنین طرح مخربی که غیرکارشناسی است را نخواهند داد و این پروژه قابلیت اجرایی پیدا نخواهد کرد.


شاعری تصریح کرد: به رئیس جمهور توصیه می شود در این زمینه از جیب بیت المال هزینه نکند زیرا مردم مازندران، گلستان و گیلان اجازه اجرای چنین طرحی را نخواهد داد و تبعات سیاسی و امنیتی بر عهده مسئولینی است که بر طبل انتقال آب دریای خزر می زنند و این کار ضد محیط زیستی و غیرکارشناسی را شروع کردند.


وی با با بیان این مطلب که تاکنون اعتراضات فراوانی از مجراهای مختلف و نامه نگاری ها به محیط زیست، رئیس جمهور و کمیسیون های مربوطه نگاشته شده اذعان داشت: رئیس محیط زیست کشور معاون رئیس جمهور هست، در زمینه طرح انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی براساس دستور رئیس جمهور که سمنانی است کار می کند و هیچ توجهی به مسائل کارشناسی آن ندارد.


نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه ادامه داد: وزیر نیرو هم در این موضوع و موضوعاتی دیگر که زمینه استیضاح وی به مجلس داده شده براساس دستور رئیس جمهور کار می کند.


ساری-خبرنگار کیهان و همکار خبری راه شلمچه در مازندران