پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:
ویژه

اظهارات جدید نبویان در باره جلسه شورای عالی امنیت +فیلم

تاریخ:
مطالعه: 1 دقیقه
بازدید: 160 پسندیده: 0 نپسندیده: 0
اظهارات جدید نبویان در باره جلسه شورای عالی امنیت +فیلم
بازدید: 160 پسندیده: 0 نپسندیده‌ : 0

نبویان گفت در تجمع مردمی قم گفت: از ۱۳ عضو جلسه شورای عالی امنیت ملی، فقط یک نفر رای مثبت نداد. فقط آن یک‌نفر بود که به‌درستی تشخیص داد که نظر ولی جامعه و نائب امام زمان(عج) چه بوده‌است.


به گزارش راه شلمچه، حجت‌الاسلام نبویان در تجمع مردم قم گفت: 
چرا آقا فرمود که «علی‌الاصول نظر دیگری دارم»؟ چون رهبر انقلاب به‌دنبال تحقق منافع ملت و مقاومت بودند و این منافع با متن حاضر تامین نمی‌شود. لذا رهبری فرمودند که آن ۱۲ مسئولی که نسبت به مفاد تفاهم‌نامه رای مثبت داشتند، آمدند و به من تعهد دادند.
 
از ۱۳ عضو جلسه شورای عالی امنیت ملی،  فقط یک نفر رای مثبت نداد. فقط آن یک‌نفر بود که به‌درستی تشخیص داد که نظر ولی جامعه و نائب امام زمان(عج) چه بوده‌است. آن یک نفر، دکتر جلیلی بود. 
آن ۱۲ نفرِ دیگر که رای منفی داده بودند، نتوانستند نظر رهبری را تامین کنند، چراکه آقا فرمودند که نظر دیگری داشته‌ام و آن ۱۲ نفر آمدند و تعهد دادند و مسئولیت این موضوع را پذیرفتند؛ رهبری دیگر چگونه بگوید که مخالف بوده است؟
 
آن‌هایی که ادعای ولایتمداری دارند توجه کنند، فرمان را برگردانید! چرا نسبت به این تفاهم تجدیدنظر نمی‌کنید؟
دسته‌ها