به گزارش راه شلمچه،  یکی از این اماکن ورزشی، استخری بزرگ است که هر هفته یک روز برای حجت‌الاسلام حسن روحانی رزرو می‌شود و روحانی به همراه تعدادی از نزدیکان خود از این استخر استفاده می‌کنند.

همچنین دوشنبه‌ها، روحانی و تیم همراه وی که شامل برخی اصلاح‌طلبان و مقامات دولت یازدهم و دوازدهم و نزدیکان رئیس‌جمهور سابق می‌شود، از امکانات مجموعه‌ای بزرگ ورزشی برخوردار هستند.

گفته می‌شود این امکانات ویژه، از سوی رضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک در اختیار روحانی و همراهانش قرار گرفته است.

صالحی‌امیری از افراد نزدیک به حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق است که در دولت گذشته به ریاست کمیته ملی المپیک رسید و همچنان در این منصب حضور دارد.

صالحی‌امیری در ابتدای دولت روحانی به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب شد و سپس به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسید و مدتی هم به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کابینه دولت روحانی حضور داشت و در نهایت از دی ماه سال 1396 بر صندلی ریاست کمیته ملی المپیک تکیه زد و همچنان در این سمت مشغول به کار است.

به گزارش تسنیم، صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک در حالی اماکن ورزشی متعلق به دولت را در اختیار روحانی و برخی اصلاح‌طلبان قرار داده که شنیده‌ها از تبدیل شدن این اماکن دولتی به پاتوق سیاسی این افراد برای شکل دادن گعده‌های تخریبی علیه دولت حکایت دارد.