پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:

اموال «برزو ارجمند» توقیف شد

تاریخ:
مطالعه: 2 دقیقه
بازدید: 19 پسندیده: 0 نپسندیده: 0
اموال «برزو ارجمند» توقیف شد
بازدید: 19 پسندیده: 0 نپسندیده‌ : 0

دادستانی کل کشور اعلام کرد: اموال برزو ارجمند و تعدادی از نزدیکانش به دلیل همراهی و همکاری با تروریست‌ها، در ایران با دستور مقام قضایی توقیف شد.

به گزارش راه شلمچه، در پی دستور قضایی صادر شده برای شناسایی و توقیف اموال عناصر حامی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از کشور، در نمونه‌ای از توقیف اموال این عناصر تمامی اموال ثبتی ب - الف و تعدادی از نزدیکانش در ایران توقیف شد.


بر اساس پیگیری‌های خبرنگار مهر و اطلاعات به دست آمده، «ب - الف» که در اطلاعیه قوه قضایه اموال وی به دلیل همراهی و همکاری با تروریست‌ها در ایران با دستور مقام قضایی توقیف شده است «بروز ارجمند» است.

در بخش دیگری از اطلاعیه دادستانی آمده است:

ب - الف پس از خروج از ایران با نزدیک‌شدن به یکی از سرویس‌های جاسوسی به عنصر رسمی شبکه ساماندهی اقدامات تروریستی ضد ایرانی تبدیل شده و در جریان جنگ رمضان نقش محوری در توجیه کودک کشی و حملات دشمن آمریکایی-صهیونیستی به مناطق مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی کشور ایفا کرده است.

در همین رابطه بنابر اطلاعات کسب شده؛ طبق اطلاعات مردمی ارسال شده پرونده‌هایی برای عناصر خود فروخته، حامی و همکار رژیم صهیونیستی و دولت تروریست آمریکا تشکیل شده و گزارش‌ها از سوی نهادهای ذیربط در حال صحت سنجی برای ارجاع به مقام قضایی است.

بنابر گزارش‌های ارسالی برخورد بازدارنده با عناصر حامی قاتلان مردم ایران آغاز شده و تا برخورد با آخرین فرد آن‌ها ادامه خواهد داشت.

پیش از این دادستانی کل کشور طی اطلاعیه‌ای با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در حفظ امنیت کشور، از عموم شهروندان بصیر و زمان‌شناس ایران اسلامی که با حضور موثر خود موجب یاس دشمن شده‌اند از همه کسانی که دل در گروی این آب و خاک دارند خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، آن را به مراجع ذی‌صلاح گزارش کنند.

در این اطلاعیه تاکید شده که هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از کشور که به امنیت ملی آسیب بزند، مطابق قانون مستوجب مصادره کلیه اموال و سایر مجازات‌های قانونی خواهد بود.

دادستانی کل کشور برای این مهم سامانه https://dadsetani.ir/jasoosi را معرفی کرده است.

دسته‌ها