به گزارش راه شلمچه به نقل از ایسنا، شرکت بین‌المللی معروف «اکسپو دبی» در صفحه فیس‌بوک خود اعلام کرد که تعدادی از جشن‌ها و مراسم‌ها که قرار بود به زودی برگزار شود، به دلیل یک توئیت تهدیدآمیز سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن لغو و یا به تأخیر افتاده است.

روز گذشته سخنگوی نیروهای مسلح یمن با اشاره به نمایشگاه اکسپو گفته بود امارات در صورت ادامه این روند ضرر خواهد کرد.

سرهنگ یحیی سریع سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن دیروز با اشاره به اینکه ارتش احتمالا نمایشگاه معروف بین‌المللی امارات در دبی که تا ۳۱ مارس آینده دایر خواهد بود، هدف می‌گیرد، در توییتر نوشت: «اکسپو ...با ما احتمالا متحمل خسارت شود توصیه می‌کنیم جهت را تغییر دهید».

نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ دبی در اکتبر سال گذشته میلادی افتتاح شده و تا کنون حدود ۱۱ میلیون بازدید کننده را جذب کرده است و بیش از ۱۹۰ کشور در آن شرکت کردند.

انتهای پیام