- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، واشنگتن‌‌پست جمعه شب به وقت تهران به نقل از منابع آگاه گزارش داد که وزارت دادگستری آمریکا برنامه‌ریزی برای مقابله با خشونت و ناآرامی‌های احتمالی در روز انتخابات ریاست جمهوری این کشور را آغاز کرده است.

این منابع آگاه به خبرنگار واشنگتن‌پست گفته‌اند که با توجه به فضای مسموم حاکم بر رقابت‌های انتخاباتی آمریکا، وزارت دادگستری این کشور قصد دارد در راستای آمادگی برای مقابله با درگیری‌های احتمالی بین هواداران نامزدها و پیشگیری از بروز مشکلات جدی در حوزه‌های رأی‌گیری، نیروهایی را در مقرهای پلیس فدرال آمریکا در سراسر این کشور مستقر کند.

یک مقام امنیتی دولت فدرال آمریکا که به شرط عدم افشای نامش با واشنگتن‌پست مصاحبه کرده، در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای مقابله با خشونت و شورش در روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد: «وزارت دادگستری و اف‌.بی‌.آی همیشه برای سناریو‌هایی که ممکن است در انتخابات رخ دهد، از جمله احتمال بروز خشونت در روزهای منتهی به انتخابات و درگیری در محل‌های رأی‌گیری، برنامه‌ریزی گسترده‌ای انجام می‌دهند.»

وی افزود: «اما امسال با توجه به ناآرامی‌هایی که در کشور اتفاق افتاده  و همچنین به دلیل همه‌گیری کووید-19 و احتمال تقلب در انتخابت، برنامه‌ریزی‌ها بسیار جدی‌تر از سال‌های گذشته است.»

هشدار نهادهای امنیتی آمریکا درباره احتمال وقوع شورش در آستانه انتخاباتمناظره انتخابات آمریکا | بایدن: اگر رأی بیاورم باید بروی/ ترامپ: انتقال قدرتی در کار نخواهد بود؛ کلینتون می‌خواست کودتا کندسرقت آرا در انتخابات آمریکا چگونه صورت می‌گیرد؟ترامپ: شاید برنده انتخابات آمریکا ماه‌ها مشخص نشودسی ان ان: ترامپ انتخابات آمریکا را بی اعتبار کرده استنگرانی اف بی آی از درگیری بین گروه‌های افراطی پیش از انتخابات آمریکا