- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "یاسین أقطای" مشاور رئیس حزب عدالت و توسعه ترکیه گفت که آنکارا به هیچ گروه جداییطلبی اجازه نمی‌دهد در داخل و یا نزدیک این کشور حضور داشته باشد.

وی افزود: آنکارا هیچ چشم طمعی به خاک سوریه ندوخته است و همه بیگانگان باید از این کشور خارج شوند.

مشاور رئیس حزب عدالت و توسعه تاکید کرد که عملیات نمظامی این کشور در خاک سوریه موفقیت‌آمیز بوده و بر اساس برنامه پیش می‌رود.

 عملیات نظامی سوریه در شرق فرات روز چهارشنبه با نام چشمه صلح آغاز شد.

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه با دستور عملیات اعلام کرد: نیروهای مسلح ما به همراه ارتش ملی سوریه (شبه نظامیان موسوم به ارتش آزاد) در شمال سوریه عملیات خود را علیه گروه‌های تروریستی داعش و پ ک ک و ی پ گ آغاز کرد. هدفمان از عملیات چشمه صلح از بین بردن کریدور ترور در مرزهای جنوبی است.

ورود نیروهای ترکیه به منطقه صنعتی شهر "رأس العین" در سوریهنروژ صادرات سلاح به ترکیه را تعلیق کردجدیدترین تحولات میدانی سوریه در سایه ادامه حملات ترکیهواکنش اقلیم کردستان عراق به عملیات نظامی ترکیه در سوریهوزارت خارجه ایتالیا سفیر ترکیه در رم را احضار کردترامپ: اگر ترکیه قواعد بازی را رعایت نکند به اقتصادش آسیب می‌رسانیم