به گزارش راه شلمچه به نقل از  گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، جلوه‌ای از چیزی که در رسانه‌های جریان غالب غرب و منطقه از آن به نام انقلاب سوریه و مخالفین دولت بشار اسد در ادلب نام می‌برند، جلوه ای دروغین و غیر سوری است.

فیلمی از تروریست عضو القاعده سوریه، احمد القعقاع که گروهی از کودک سربازان اهل اویغور (ایالت سین کیانگ چین) از حزب ترکستانی را رهبری می‌کند و برای آن‌ها در کمپی در استان ادلب در ارتباط با جهاد خطابه و آن‌ها را به رفتن به خطوط نبرد ترغیب می‌کند را مشاهده می کنید.

حال سوال اینجاست که این تروریست ها با انتخاب و سرمایه های چه کسانی از کشورهایی با فواصل دور به این مناطق اعزام می شوند و اصلا هویت و خانواده بسیاری از این کودکان چیست و چگونه توانسته اند خود را به این معرکه برسانند؟

بیشتر بخوانید: ماجرای آقای اصغر و حاج قاسم

ویدیوی پیوست 1