به گزارش راه شلمچه به نقل از   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شریف بیانیه ای را برای تسلیت به خانواده‌های داغدار هواپیمای مسافربری اوکراینی، یادآوری آتش کینه آمریکا علیه مردم ایران و خروش ملت پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی بیان کردند: ما هم داغدار عزیزانمان هستیم و هم پیرو مکتب عاشورا که مقاومت و ایستادگی را مقابل شیطان بزرگ به ما آموخت.

در این بیانیه دانشگاهیان دانشگاه شریف با اشاره به حضور میلیونی همه اقشار مردم در تشییع پیکر سردار حاج قاسم سلیمانی آمده است: این دقیقا همان چیزی است که آمریکا تحمل آن را نداشت همان‌طور که تحمل پیشرفت‌های علمی و حتی تحمل دانشمندان و دانشگاه‌های ما را نداشت تا آنجا که همین دانشگاه شریف را تحریم کرد و برای اساتید و دانش آموختگانش انواع محدودیت‌ها و فشار‌ها را رقم زد.

دانشگاهیان شریف با تاکید بر اینکه همه می‌دانیم آمریکا برای جنایت‌هایش حد و مرزی نمی‌شناسد و در صورت عدم دریافت پاسخ با وقاحت تمام اقدامات جنایت آمیز بعدی اش را علیه ملت ایران رقم می‌زند اعلام کردند: به واسطه یک اشتباه در میانه نبرد دوستان و هم دانشگاهیان عزیز و دیگر هموطنانمان را از دست دادیم و خواهان برخورد قاطع با همه مقصران احتمالی این مصیبت جان‌کاه هستیم، اما در عین حال باور نداریم کسی از روی دلسوزی یا عزاداری یا اعتراض آتش کینه بر مقدسات مردم و ارکان این نظام و انقلاب بگشاید، تخم نفاق بین مردم بپاشد و تیغ تهمت و توهین بر پاسداران انقلاب، شهدا و به خصوص شهید مظلوم حاج قاسم سلیمانی بکشد.