- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه تنش‌های لفظی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکا بر سر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این کشور، برنی سندرز روز جمعه در پیامی توئیتری با انتقاد از سکوت جمهوری‌خواهان در قبال اظهارات ترامپ که کل نظام انتخاباتی آمریکا را زیر سؤال برده است، اعلام کرد که حزب جمهوری‌خواه تبدیل به یک «فرقه» شده است.

سندرز که خود یکی از نامزدهای اولیه حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود اما در نهایت به نفع جو بایدن  کنار رفت، در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر درباره اتفاقات اخیر نوشت: «اینکه یک رئیس‌جمهور مستقر برای عوض کردن نتایج انتخابات تلاش کند، چیزی فراتر از تأسف‌بار است. این تأسف وقتی بیشتر می‌شود که بدانیم حزب جمهوری‌خواه،  به استثنای تعداد اندکی از اعضای آن، در قبال این حمله ظالمانه به دموکراسی سکوت کرده است.»

وی افزود: «حزب جمهوری‌خواه به حدی تنزل یافته که دیگر نمی‌توان آن را یک حزب سیاسی دانست. آنها اکنون یک فرقه هستند.»

سناتور سابق جمهوری‌خواه: ترامپ را ساکت کنیدنظرسنجی نشان داد: نیمی از جمهوریخواهان معتقدند بایدن به دلیل تقلب پیروز انتخابات شدترامپ: بایدن انتخابات را برد چون در انتخابات تقلب شدکمیسیون کمک انتخاباتی آمریکا: ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات «توهین آمیز» استکوچ هواداران ترامپ از فیس‌بوک و توئیتر در واکنش به سانسور اظهارات ترامپ درباره تقلب در انتخاباتتوئیت‌های رگباری ترامپ درباره تقلب و تخلف در انتخابات آمریکا