به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد 372واحدی به کار خود پایان داد و تعداد 3میلیارد و 986میلیون سهم و حقتقدم بهارزش 2108میلیارد تومان در 506هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بر این اساس سهامداران شرکتهای جام دارو، سیمان سفید نیریز و نیروکلر امروز بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار و در مقابل سهامداران شرکتهای تولیدی مهرام، سرمایهگذاری شفادارو و گروه صنایع بهشهر ایران نیز بیشترین کاهش را در سبد سهام خود داشتند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 1801میلیون ورقه بهارزش 1493میلیارد تومان در 304هزار نوبت، آیفکس 11واحد رشد کرد و در ارتفاع 4483واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز سهامداران شرکتهای پخش البرز، صنایع ماشینهای اداری ایران و کی بی سی بیشترین رشد قیمت را داشتند و شرکتهای قند شیروان قوچان و بجنورد، بهمن لیزینگ و صنایع بهداشیتی ساینا هم بیشترین کاهش قیمت را شاهد بودند.
زمان صدور کد بورسی از 2 روز به 10 دقیقه کاهش یافتشاخص بورس به رشد 846 واحدی قناعت کرد



