- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، رابرت لایتهایزر نماینده تجاری آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت: مشخص شده است که مالیات خدمات دیجیتال فرانسه یک نوع تبعیض علیه شرکت‌های آمریکایی است و پیشنهاد شده است تا تعرفه 100 درصدی علیه 2.4 میلیارد دلار کالاها و محصولات فرانسوی اعمال شود.

وی در ادامه افزود: این تصمیم آمریکا یک پیام روشن و آشکار را ارسال می‌کند که ایالات متحده علیه مالیات دیجیتال که تبعیضی علیه شرکت‌های آمریکایی باشد، اقدام خواهد کرد. این مالیات نوعی تحریم علیه شرکت‌های آمریکایی به شمار می‌رود.

طرفداری سازمان تجارت جهانی از آمریکا در دعوا با اروپا بر سر ایرباسآمریکا کمک نظامی 105 میلیون دلاری به لبنان را آزاد کرد

دفتر نمایندگی تجاری آمریکا در ماه جولای اعلام کرده بود که درباره مالیات خدمات دیجیتال در فرانسه تحقیقاتی را انجام خواهد داد تا ببیند آیا این مالیات تبعیضی علیه شرکت‌های آمریکایی به شمار می‌رود یا نه.

این دفتر هفته گذشته نیز اعلام کرد که پس از پایان یافتن مهلت 90 روزه مذاکرات بین آمریکا و فرانسه درباره این موضوع، نتایج تحقیقات خود را منتشر خواهد کرد.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در ماه جولای قانونی را امضا کرد که بر اساس آن مالیات 3 درصدی از درآمد شرکتهای بزرگ دیجیتال اخذ می‌شود.