- اخبار استانها -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار سیدصادق حسینی پیش‌از ظهر امروز در مراسم چهلمین روز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و جمعی از همرزمان ایشان که با حضور ضرغامی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  و جمع کثیری از مردم استان کردستان در سالن آزادی این شهر برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر مالک اشتر سپاه اسلام اظهار داشت: همه ما امروز در عزای عزیزی نشستیم که خون به ناحق ریخته‌اش در جهان نهضتی به پا کرد.

وی افزود: گرچه ترور ناجوانمردانه مالک اشتر سپاه اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی توسط ترامپ احمق به‌عنوان جنایتکارترین و خونخوارترین فرد جهان صورت گرفت اما خونش برای برای جهان اسلام تبدیل به نماد آزادی و نهضت مقاومت شده است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان خاطرنشان کرد: در آسیا، اروپا و خوده آمریکا نیز افرادی به خون‌خواهی این شهید بلند مرتبه به پا خواسته و یقینا انتقام خون حاج قاسم سلیمانی توسط نهضت مقاومت گرفته خواهد شد.

وی تصریح کرد: با شهادت سردار سلیمانی رهبر بزرگ انقلاب در جهان درخشید و ما بزرگ و مقتدر شدیم.

کدام شهید جان حاج قاسم را نجات داد؟شهید سپهبد سلیمانی 40 سال در راه خدا جهاد کرد

سردار حسینی عنوان کرد: فرزندان برومند ملت آنقدر قدرتمند شده که بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق را نابود کردند اما آنها جرئت پاسخ‌گویی را نداشتند.

وی با بیان اینکه مادامی که مکتب و ملتی هوشمند حاکم باشد, پیروز هستیم; اظهار کرد: ما یکی از انقلابیترین و پاک‌ترین مرد این سرزمین را از دست دادیم اما حاج قاسم سلیمانی تنها یک نفر نیست بلکه هزاران قاسم سلیمانی در نهضت مقاومت بوده و برای خون خواهی سردار دل‌ها به پا خواستند.

فرمانده سپاه بیت‌‌المقدس استان کردستان یادآور شد: با خون پاک و به ناحق ریخته سپهبد شهید پیمان می‌بندیم تا آخرین قطره خون از انقلاب و شهیدان دفاع خواهیم کرد.

سردار حسینی با تاکید به ضرورت حضور گسترده مردم در 22 بهمن افزود: همانند راهپیمایی 22 بهمن، در دوم اسفندماه نیز پای صندوق‌های رای حضور یافته و با انتخاب نمایندگان انقلابی, مجلسی انقلابی را تشکیل و بار دیگر قدرت نظام به دشمن ثابت کرده و با دست قدرتمند اسلام, آمریکایی‌ها را از منطقه بیرون خواهیم کرد.