- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، دفتر نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا طی بیانه‌ای به گزارش راه شلمچه به نقل از روزنامه «میامی هارلد» واکنش نشان داد که به نقل از یک منابع ناشناس و بدون ارائه شواهدی مدعی شده بود واشنگتن اطلاعاتی دارد که نشان می‌دهد افراد مرتبط با نیکلاس مادورو به خشونت‌های تظاهرات علیه نژادپرستی دامن می‌زنند.  

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ونزوئلا آمده است: «آیا قتل جورج فلوید تقصیر مادورو بود، آیا قتل 700 آمریکایی- آفریقایی در طول هفت سال گذشته تقصیر مادورو است؟»

مادورو در این بیانیه خیزش مردم آمریکا بر اثر قتل جورج فلوید را اعتراضی علیه کل نظام نژادپرستانه و سرکوب ساختاری توصیف کرده است.

رئیس جمهور ونزوئلا همچنین خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان را در شهرهای مختلف این کشور محکوم کرد.

بازداشت مدیران شبکه محلی وابسته به یک شرکت آمریکایی در ونزوئلاکاخ سفید: ونزوئلا به خشونت‌ها در اعتراضات آمریکا دامن می‌زندانتقاد ترامپ به طرحی برای محدود کردن پلیس آمریکاتوجیه عجیب کاخ سفید برای استقرار گارد ملی در تظاهرات‌های آمریکا