- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المسیره، منابع یمنی از درگیری‌های شدید میان نیروهای صنعا از یکسو و نیروهای ائتلاف سعودی و عناصر القاعده از سوی دیگر در جبهه شمال غرب شهر مأرب خبر دادند.

منابع محلی در استان مأرب اعلام کردند: نیروهای صنعا نبرد سنگینی در شمال غرب مأرب با نیروهای ائتلاف سعودی و عناصر القاعده داشتند که طی آن موفق به تسلط کامل بر «وادی نخلا» شدند.

این منابع بیان کردند: سیطره بر منطقه راهبردی «وادی نخلا» پس از درگیری‌های شدید با نیروهای ائتلاف و عناصر القاعده و زیر بمباران سنگین جنگنده‌های ائتلاف ریاض رخ داد.

منابع محلی تصریح کردند: نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اقدام به تثبیت مواضع خود در منطقه «وادی نخلا» و اطراف آن، پس از پاکسازی این منطقه از لوث نیروهای ائتلاف سعودی و القاعده کردند.

این منابع افزودند: هدف نیروهای صنعا مقابله با هرگونه پاتک نیروهای ائتلاف سعودی و عناصر القاعده طی ساعات و روزهای آتی است.

وزیر دفاع یمن: ائتلاف متجاوز منتظر شکست‌های سنگین باشد