- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم به نقل از دیلی پاکستان؛ «سبرامنیم سوامی» عضو ارشد حزب بی جی پی و نماینده این حزب در پارلمان ضمن توئیتی از «پرویز مشرف» دعوت کرد تا تابعیت هندی را قبول کند.

وی تصریح کرد: پدر مشرف در زمان استقلال پاکستان( سال 1947) از هند به پاکستان مهاجرت کرده است و در اصل نژاد وی هندی است.

سوامی گفت: طبق قانون اساسی هند مشرف می تواند تبعه هند شود و این روشی مطمئن برای رها شدن از حکم اعدام است.

عضو ارشد حزب مردم: قاضی پرونده پرویز مشرف خود را به روانپزشک معرفی کنددفاع تمام قد عمران خان از پرویز مشرف و انتقاد شدید از حکم اعدامدستگاه قضایی پاکستان دلایل صدور حکم اعدام برای پرویز مشرف را اعلام کرد

این سیاستمدار حزب حاکم هند اظهار داشت: در پاکستان با مشرف به عدالت رفتار نمی شود و او لایق اعدام نیست.

وی افزود: پرویز مشرف یک سیاستمدار برجسته است و ما می توانیم برای حل مشکلاتش او را تبعه هند کنیم و دیگر ملزم به رعایت قوانین پاکستان نباشد.

این درحالی است که مشرف در دوران فرماندهی ستاد ارتش پاکستان یک جنگ تمام عیار با هند را تجربه کرده و هند او را در کشته شدن ده ها نظامی خود سهیم می داند.

مشرف اخیرا از سوی دادگاه پاکستان به دلیل قانون شکنی های سنگین به اعدام محکوم شد ولی ارتش و دولت به شدت مخالف اعدام او هستند.