به گزارش راه شلمچه، سفارت جمهوری اسلامی ایران در توکیو در پیامی در صفحه توئیتر این سفارتخانه به تصمیم دولت ژاپن برای حمایت از ایران در پی شیوع ویروس کرونا اشاره و بر ضرورت همبستگی جهانی برای کنترل کامل شیوع این ویروس جدید تاکید کرده است.

  

این سفارتخانه از تصمیم دولت ژاپن برای کمک پزشکی به میزان ۲ و نیم میلیارد ین (واحد پول ژاپن) به ایران و حمایت این کشور در راستای کنترل شیوع کرونا قدردانی کرده است. 

  

 پیش از این کمک هایی از سوی چین و روسیه و چند کشور اروپایی از جمله انگلیس، فرانسه و آلمان برای ایران ارسال شده است.

  

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز (جمعه) نیز در تشریح اقدامات وزارت خارجه در پی شیوع کرونا و ارسال کمک های خارجی عنوان کرد: در این ارتباط کمک‌های دولتی و مردمی زیر تاکنون از چین دریافت و با هشت پرواز باری شرکت هواپیمایی ماهان به صورت رایگان به ایران منتقل و تحویل وزارت بهداشت شده است: 

  

۱- حدود ۳۵۰ هزار انواع کیت تشخیص ویروس کرونا 

  

۲- حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار ماسک 

  

۳- حدود ۱۳۰ هزار لباس ایزوله

  

۴- حدود ۱۲۰ دستگاه ونتیلاتور و اسپیراتور

  

۵- حدود ۲۸۰۰ وسیله تب سنج و اکسیژن سنج

  

۶- حدود ۱۳ هزار عینک محافظ 

  

۷- حدود ۱۶۰ هزار عدد محافظ صورت یا  کلاه محافظ

  

۸- حدود ۵۰ کارتن داروی ویژه درمان کرونا

  

موسوی یادآور شد: روند ادامه دریافت کمک‌های سخاوتمندانه مردمی در چین ادامه دارد و هم اکنون نیز کمک‌های زیادی در حدود ۳۲ هزار کیلو انواع کمک‌ها بسته بندی شده و منتظر پروازهای بعدی برای انتقال به ایران است. 



منبع؛ فارس