آخرین به روز رسانی: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ ساعت۸ئ ۱۷ دقیقه
مبتلایان فوت شدگان بهبود یافتگان
۱,۷۸۰,۳۱۵ ۱۰۸,۸۲۸ ۴۰۴,۰۳۱

  

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا 
آمریکا
ابتلا فوت
۵۳۲,۸۷۹ ۲۰,۵۷۷
بهبود یافتگان
۳۰,۴۵۳
اسپانیا
ابتلا فوت

۱۶۳,۰۲۷

۱۶,۶۰۶
بهبود یافتگان
۵۹,۱۰۹
ایتالیا
 ابتلا فوت

۱۵۲,۲۷۱

۱۹,۴۶۸
بهبود یافتگان
۳۲,۵۳۴
فرانسه
ابتلا فوت
۱۲۹,۶۵۴ ۱۳,۸۳۲
بهبود یافتگان
۲۶,۳۹۱
آلمان
ابتلا فوت
۱۲۵,۴۵۲ ۲,۸۷۱
بهبود یافتگان
۵۷,۴۰۰
چین
ابتلا فوت
۸۲,۰۵۲ ۳,۳۳۹
بهبود یافتگان
۷۷,۵۷۵
انگلستان
ابتلا فوت
۷۸,۹۹۱ ۹,۸۷۵
بهبود یافتگان
۳۴۴
ایران
ابتلا فوت
۷۰,۰۲۹ ۴,۳۵۷
بهبود یافتگان
۴۱,۹۴۷

 اروپا و آمریــکا 
نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان
آمریــکا ۵۳۲,۸۷۹ ۲۰,۵۷۷ ۳۰,۴۵۳
اسپانیا ۱۶۳,۰۲۷ ۱۶,۶۰۶ ۵۹,۱۰۹
ایتالیا ۱۵۲,۲۷۱ ۱۹,۴۶۸ ۳۲,۵۳۴
آلمان ۱۲۵,۴۵۲

۲,۸۷۱

۵۷,۴۰۰
فرانسه

۱۲۹,۶۵۴

۱۳,۸۳۲ ۲۶,۳۹۱
انگلستان ۷۸,۹۹۱ ۹,۸۷۵ ۳۳۴
سوئیس ۲۵,۱۰۷ ۱,۰۳۶ ۱۲,۱۰۰
دانمارک ۵,۹۹۶ ۲۶۰ ۱,۹۵۵
هلند ۲۴,۴۱۳ ۲,۶۴۳ ۲۵۰
سوئد ۱۰,۱۵۱ ۸۸۷ ۳۸۱
نروژ

۶,۴۰۹

۱۱۹ ۳۲
بلژیک ۲۸,۰۱۸ ۳,۳۴۶ ۵,۹۸۶
اتریش ۱۳,۸۰۶ ۳۳۷ ۶۶۰۴
کانادا ۲۳,۳۱۸ ۶۵۳ ۷,۳۶۸
یونان ۲,۰۸۱ ۹۳ ۲۶۹
جمهوری چک ۵,۹۰۲ ۱۲۹ ۴۱۱
فنلاند ۲,۹۰۵ ۴۹ ۳۰۰
پرتغال ۱۵,۹۸۷ ۴۷۰ ۲۶۶
برزیل ۲۰,۹۶۲ ۱۱۴۰ ۱۷۳
ایرلند ۸,۹۲۸ ۳۲۰ ۲۵
روسیه ۱۳,۵۸۴ ۱۰۶ ۱۰۴۵
ونزوئلا ۱۷۵ ۹ ۹۳
مکزیک ۴,۲۱۹ ۲۷۳

۱,۷۷۲

اوکراین ۲,۵۱۱ ۷۳ ۷۹
آلبانی ۴۳۳ ۲۳ ۱۹۷
جامائیکا

۶۹

۴ ۱۳
آرژانتین ۲,۱۴۲ ۸۹ ۴۴۰
رومانی ۵,۹۹۰ ۲۹۱ ۷۵۸
لهستان ۶,۳۵۶ ۲۰۸ ۳۷۵

  

  خاورمیانه و آفریقا 
نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان
ایران ۷۰۰۲۹  ۴۳۵۷ ۴۱۹۴۷
عربستان ۴,۰۳۳ ۵۲ ۷۲۰
بحرین ۱,۰۱۶ ۶ ۵۵۱
امارات ۳,۷۳۶ ۲۰ ۵۸۸
کویت ۱,۱۵۴ ۱ ۱۳۳
عراق ۱,۳۱۸ ۷۲ ۶۰۱
مصر ۱,۷۹۴ ۱۳۵ ۳۸۴
قطر ۲,۷۲۸ ۶ ۲۴۷
فلسطین ۲۶۸ ۲ ۵۷
فلسطین اشغالی ۱۰,۷۴۳ ۱۰۱ ۱,۳۴۱
اردن ۳۸۱ ۷ ۱۷۷
لیبی ۲۴ ۱ ۸
سوریه ۲۵ ۵ ۵
سودان ۱۹ ۲ ۲
لبنان ۶۱۹ ۲۰ ۷۷
نیجریه ۳۰۵ ۷ ۵۸
ساحل عاج ۴۸۰ ۳ ۵۴
عمان ۵۴۶ ۳ ۱۰۹
ترکیه ۵۲,۱۶۷ ۱,۱۰۱ ۲,۹۶۵
الجزایر ۱,۸۲۵ ۲۷۵ ۴۶۰
مغرب ۱,۵۲۷ ۱۱۰ ۱۴۱
آفریقای جنوبی ۲,۰۲۸ ۲۵ ۴۱۰

  

 آسیا و اقیانوسیه 
نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان
چین ۸۱,۹۵۳ ۳,۳۳۹ ۷۷,۵۲۵
کره جنوبی ۱۰,۴۸۰ ۲۱۱ ۷۲۴۳
ژاپن ۶,۰۰۵ ۹۹ ۷۶۲
کره شمالی ۰ ۰ ۰
مغولستان ۱۶ ۰ ۴
برونئی دارالاسلام ۱۳۶ ۱ ۱۰۴
مالدیو ۱۹ ۰ ۱۳
بوتان ۵ ۰ ۲
بنگلادش  ۴۸۲ ۳۰ ۳۶
نپال ۹ ۰ ۱
سریلانکا ۱۹۸ ۷ ۵۴
افغانستان ۵۵۵ ۱۸ ۳۲
اندونزی ۳,۸۴۲ ۳۲۷ ۲۸۶
زلاندنو ۱,۳۱۲ ۴ ۴۲۲
فیلیپین ۴,۴۲۸ ۲۴۷ ۱۵۷
تایلند ۲,۵۱۸ ۳۵ ۱,۱۳۵
ترکمنستان ۱ ۰ ۰
سنگاپور ۲,۲۹۹ ۸ ۵۲۸
مالزی ۴,۵۳۰ ۷۳ ۱۹۹۵
استرالیا ۶,۳۰۳ ۵۶ ۳۲۶۵
هند ۸,۴۴۶ ۲۸۸ ۹۶۹
پاکستان ۵,۰۱۱ ۸۶ ۷۶۲
تایوان ۳۸۵ ۶ ۹۹
ویتنام ۲۵۸ ۰ ۱۴۴

                       

اخبار خاص کرونا و پیامدهای آن

** ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

** «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** « دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا علت شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را مسافران ورودی از اروپا دانست و گفت: ورود تمام مسافران از اروپا به آمریکا به استثنای انگلیس برای مدت ۳۰ روز ممنوع می‎شود.

**«شارل میشل» رییس شورای اروپا و «اورسولا فون در لاین» رییس کمیسیون اروپا دراعتراض به تصمیم ترامپ برای جلوگیری از ورود مسافر از اروپا به ایالات متحده با صدور بیانیه ای مشترک ، این تصمیم را « یکجانبه و بدون مشورت» توصیف و تاکید کردند که کرونا یک «بحران جهانی است که به هیچ قاره‌ای محدود نیست و مقابله با آن مستلزم همکاری است، نه اقدام یکجانبه.»

** «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت:تحریم‌های آمریکا بر تجارت قانونی و  پیش شرط های اخیر مقامات ایالات متحده برای ممانعت از فروش دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه، تلاش‌ها برای مبارزه با کرونا در ایران را با موانع جدی مواجه کرده است.

**خانم «کریستالیناگئورگیوا» رئیس صندوق بین المللی پول در بیانیه ای رسمی به طور صریح اعلام کرد که جامعه بین الملل از صندوق بین المللی پول خواسته تا با ابزارهای مالی خود به کمک کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا بشتابد و پشتیبانی ها را در قالب کمک های مالی اضطرای به میزان ۵۰ میلیارد دلار اعطا کند.

** «عبدالناصر همتی» ییس کل بانک مرکزی پنجشنبه ۲۲ اسفندماه ۹۸ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت که در نامه ای به رئیس صندوق بین المللی پول تاکید کردم که براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضاء، از جمله ایران و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورمان و ضرورت تداوم پر قدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره مندی از«تسهیلات تأمین مالی سریع، RFI » در حدود ۵ میلیارد دلار می باشیم و امیدوارم صندوق به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش بسرعت عمل کند.

** دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سرانجام مجبور شد در آمریکا به دلیل شیوع گسترده کرونا اعلام وضعیت اضطراری کند و خود آزمایش ابتلای به کرونا دهد که البته پزشک او در نامه تایید کرد که نتیجه منفی بوده است.

** با گسترش شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا سازمان بهداشت جهانی بعداز فروکش بحران در چین اعلام کرد که اروپا به کانون بحران کرونا تبدیل شده است.

** ترامپ بعداز اعلام سازمان بهداشت جهانی سفر شهروندان اروپایی به آمریکا را برای مدت ۳۰ روز ممنوع اعلام کرد که این اقدام او واکنش متقابل اروپایی ها را بدنبال داشت.

** رسانه های آمریکایی اعلام کردند که محققان این کشور نخستین واکسن کرونا را بر روی نمونه انسانی آزمایش کردند.

** چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۹ در سراسر جهان آمار ابتلای به کرونا از مرز یک میلیون تن، آمار فوت شدگان از مرز ۵۰ هزار تن و آمار بهبود یافتگان از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت در حالی که آمریکا در صدر قرار دارد.