- اخبار استانها -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در پیامی به همایش بین‌المللی «ذلت تسلیم و خیانت به آرمان‌های اسلامی» که به همت مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: علاقه‌مندان به عدالت و حقوق بشر در سراسر جهان باید توجه ویژه‌ای به مسئله فلسطین و حفظ انسجام مسلمانان کنند.

وی افزود: دشمنان اسلام همواره با اجرای طرح‌های پیدا و پنهان نه‌تنها توسعه‌طلبی در مرز‌های جغرافیایی کشور‌های اسلامی بلکه توسعه‌طلبی در مرز‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را باهدف انزوای شدید مسلمانان دنبال می‌کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: اگر در این مسیر ملل مسلمان ذره‌ای عقب‌نشینی کنند و قدرت صهیونیزم پا بگیرد بدون شک دشمنان محاصره‌ی خود را سخت‌تر و تنگ‌تر خواهند کرد و این قدرت آن‌ها منشا فساد‌های بزرگی خواهد شد.

آیت الله یزدی: تحرکات سرسپردگان استکبار، امت اسلامی را از ادامه راه ناامید نمی‌کندامام جمعه یزد: سازش با استکبار جهانی "تفکر غلطی" است/منطق اسلام و انقلاب دست‌درازی به سمت غرب نیست

عضو فقهای شورای نگهبان بابیان اینکه داعش محصول فعالیت مستکبران ضد اسلام است که قصدشان کمرنگ کردن درخشش مقاومت مسلمانان است، تصریح کرد: در سال‌های اخیر زشت‌ترین و ذلت‌بارترین توطئه‌ها و اتفاقات علیه مسلمانان در دولت ترامپ رخ داد که قصد داشت با تحمیل پیمان صلح به این ملل آزادیخواه اهداف شوم مستکبران را محقق کند.

امام‌جمعه قم گفت: به فضل الهی ترامپ که برای پیروزی خود بی‌احترامی‌های گسترده‌ای به ملل مسلمان داشت شکست تلخی را تجربه کرد و امروز دیگر از او خبری نیست.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: آن‌هایی که مثل او جسارت به قرآن کریم کردند بدانند آن‌ها هم مثل ترامپ می‌روند و جز ننگ چیز دیگری برایشان باقی نخواهد ماند.

مدیر حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: این گفت‌وگوها نقش مؤثری در روشنگری مواضع مسلمانان علیه مستکبران دارد و خدا را شاکریم که صدای دفاع از مظلومان جهان از قم بلند است.