- اخبار استانها -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بجنورد محمدعلی شجاعی در مراسم افتتاحیه سومین دوره رقابت‌های جهانی کشتی پهلوانی و ورزش های زورخانه‌ای اظهار داشت: خراسان شمالی به مانند سایر نقاط ایران اسلامی از امنیت کامل جهت برگزاری رقابت‌های ورزشی برخوردار است.

شعرخوانی شاعر چهارمحال و بختیاری برای حاج قاسم؛ دشمنت را چـو نبود جـرأت رویـارویـیاجتماع هیئت‌های مذهبی کرمان در زیارتگاه حاج قاسماصفهان| فراخوان آثار فرهنگی، هنری درباره شهادت حاج قاسم سلیمانی با عنوان «تا اربعین شهید» صادر شد

وی با بیان اینکه ورزش در جهان بیانگر صلح و برچیده شدن جنگ است افزود: یکی از ارزشمندترین آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ورزش است.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به در پیش بودن ایام الله دهه فجر خاطرنشان کرد: ملت ایران علی‌رغم اینکه خواستار صلح است اما مقاوم در برابر هجمه‌های دشمنان نیز می‌باشد. نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انتقام سختی را که قول داده بودند از استکبار جهانی در منطقه گرفتند.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با اشاره به شهادت سرافرازانه حاج قاسم سلیمانی بیان داشت: شهادت سپهبد سلیمانی و همراهانش توسط استکبار جهانی، تروریست بودن ارتش‌های غاصب در منطقه را نشان داد.

شجاعی در پایان توسعه رشته‌ ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی را از کشورهای حاضر در این دوره از مسابقات خواستار شد.