به گزارش راه شلمچه به نقل از ایسنا، به نقل از خبرنگار سانا، سامانه‌های پدافند هوایی ارتش سوریه یک فروند پهپاد گروه‌های تروریستی را که قصد داشت به ایست‌های بازرسی ارتش و مناطق امن در اطراف شهرک اصیله در شمال غرب حماة نزدیک شود، رهگیری و منهدم کردند.

در این راستا ارتش سوریه توانست حمله شدید گروه تروریستی "اجناد القوقاز" (سربازان قفقاز) در اطراف شهر معره نعمان در حومه جنوبی ادلب را در روز چهارشنبه مهار و خنثی کنند.

یگان‌های ارتش سوریه حاضر در حومه نطقه معره نعمان با حمله گروهک‌های تروریستی به نقاط نظامی در اطراف روستاهای سمکه و برسا در حومه جنوبی شرقی ادلب مقابله کردند.

خبرنگار سانا گزارش داد: تعداد زیادی از تروریست‌ها با حملات راکتی نقاط ارتش را در اطراف روستای سمکه و برسا در معره نعمان هدف قرار دادند.

همچنین، یگاه‌های ارتش حاضر در این منطقه با حمله گروهک‌های تروریستی به نقاط نظامی ارتش مقابله و یک خودروی بمب گذاری شده و دو خودرو را منهدم کردند و شماری از تروریست‌ها را به هلاکت رساندند.

خبرنگار سانا افزود: یگان‌های ارتش ضربات موشکی و توپخانه‌ای را به مواضع و استحکامات گروهک‌های تروریستی در اطراف معره نعمان وارد کردند.

این خبرنگار در ادامه گفت: یگان‌های ارتش با انجام ضربات موشکی و توپخانه‌ای ضد محورها و خطوط امدادرسانی تروریست‌ها از سمت معره نعمان و سراقب، تلفات زیادی را در صفوف آنها در افراد و مهمات وارد کردند. جنگنده‌های ارتش روسیه و سوریه نیز مراکز گروه‌های تروریستی مهاجم و خطوط امدادی آنها در منطقه را بمباران کردند.

خبرنگار اسپوتنیک در حومه ادلب نیز گفت: یگان‌های ارتش سوریه وارد درگیری‌های شدید با گروه‌های مسلح در محور شهرک سمکه و برسا در حومه جنوب غربی ادلب شدند.