پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:

این پرسپولیس اصلا شایسته حضور در آسیا را نداشت

تاریخ:
مطالعه: 2 دقیقه
بازدید: 115 پسندیده: 0 نپسندیده: 0
این پرسپولیس اصلا شایسته حضور در آسیا را نداشت
بازدید: 115 پسندیده: 0 نپسندیده‌ : 0

پرسپولیس با نمایشی ضعیف در مقابل چادرملو شکست خورد و فرصت حضور در مسابقات آسیایی را از دست داد.

به گزارش راه شلمچه، از ساعت 20:30 دقیقه امشب(جمعه 5 تیر 1405) دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و چادرملو به منظور تعیین سومین سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا برگزار شد که این دیدار  با شکست سرخپوشان به پایان رسید تا این تیم حضور در آسیا را از دست بدهد.

این بازی در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار شد و در نیمه اول  بازی سرد و کسل کننده ای از سوی هر دو تیم به نمایش درآمد، محمدامین کاظمیان در دقیقه ۲۷ موفق شد تنها گل بازی در نیمه اول را وارد دروازه تیم چادرملو کند.

در نیمه دوم پرسپولیس موقعیت های بیشتری برای رسیدن به گل داشت و یک بار توسط محمدامین کاظمیان به گل رسید اما در بازبینی صحنه توسط موعد بنیادی فر این گل به دلیل خطای فرزین معامله گری روی مدافع چادرملو در صحنه قبل رد شد.

در حالی که پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت تیم چادرملو در دقیقه ۵۶ صاحب یک ضربه ایستگاهی از سمت راست شد که ارسال توپ روی تیر دو را سیروس صادقیان به گل تساوی تیم اردکانی تبدیل کرد.

در دقایق پایانی این دیدار که سرخپوشان تهرانی توپ و میدان را در اختیار داشتند، شاگردان اوسمار موقعیت هایی را روی دروازه چادرملو ایجاد کردند اما نتوانستند از آنها استفاده کنند تا جدال سرد و کسل کننده دو تیم در ۹۰ دقیقه با تساوی به پایان برسد و کار به وقت های اضافه کشیده شود.

در دو وقت اضافه اول و دوم هم پرسپولیس صاحب توپ و میدان بود اما در حالی که بازی وارد وقت های تلف شده دوم شده بود، یک شوت تماشایی از محمودآبادی دروازه پرسپولیس را برای دومین بار باز کرد تا سرخپوشان با شکستی تلخ حضور در آسیا را از دست بدهند.

تیم فوتبال چادرملو برای تعیین سهمیه فوتبال ایران در سطح دو لیگ قهرمانان آسیا باید روز هشتم تیر به مصاف تیم گل گهر سیرجان برود.

دسته‌ها