- اخبار استانها -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان ، سرهنگ محمدعلی نظری ظهر امروز در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهر کرمان با بیان اینکه بسیج از صدر اسلام بوده اظهار داشت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی از سال 58 بسیج به صورت ساختارمند شکل گرفت.

وی با بیان اینکه در ابتدا زمانی که جوانان سخنان امام راحل را راجع به بسیج و آینده آن می‌شنیدند تعجب می‌کردند گفت: اما در طول مسیر و در دوران هشت ساله دفاع مقدس و پس از آن، با ساختار بسیج این سازمان مردمی آشناتر شدند.

جانشین سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به ساختار انگیزه‌مند و تعصب بسیج مشکلاتی که در کشور به وجود آمده است حل شده‌اند افزود: شاهد هستیم که معاندین و دشمنان نظام همواره بسیج را انکار می‌کنند و این بدان معناست که مردم را منکر شوند.

وی با بیان اینکه در زمینه‌های مختلف و هر زمانی که نگاه کنیم شاهد حضور و نقش بسیج هستیم ادامه داد: در حوزه‌های مختلفی چون کشاورزی، هوافضا، بیولوژیک، نانو و... و در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله شاهد هستیم که یکی از نخستین نیرو‌هایی که در محل حاضر می‌شود بسیجیان هستند و در کنار مردم به کمک آن‌ها می‌آیند.

امام جمعه کرمان: بسیج یک جریان پویای مبتنی بر احکام دین استفرمانده سپاه استان کرمان: مشکل آب شرب روستاهای استان کرمان تا پایان سال 1401 حل می‌شود‌فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان: آنچه که داعش را نابود کرد بسیج مردمی بود

وی بیان کرد: در بحث بیماری منحوس کرونا نیز شاهد بودی که بسیج با امکاناتی که در دست داشت حتی گاهی اوقات با وسایل شخصی خودشان و بدون هیچ چشمداشتی برای از بین بردن این بیماری به کمک مردم شتافتند.

نظری با اشاره به اینکه پس از دوران دفاع مقدس بعضی از استراتژیست‌ها می‌گفتند که ایران با این همه شهید و با وجود از دست دادن این همه منابع و امکانات دیگر نمی تواند کشورش را ساماندهی کند گفت: با این وجود دیدیم که با ورود بسیج و روحیه جهادی کشور ما چگونه آباد شد.

وی بیان کرد: این روحیه بن‌بست شکنی بسیج که در وجود سردار دلاور ما حاج قاسم سلیمانی بود، داعشی را که مولود کشورهای غربی و عربی منطقه بود به نابودی کشاند.