به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز در آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید همراه با نواختن زنگ از مرقد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شهر کرمان گفت: مراسم آغازین سال تحصیلی جدید و نواخته شدن زنگ مدارس و آموزشگاهای استان کرمان از کنار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی، پیامهای روشن و نورانی را به همراه دارد.
او افزود: خداوند شهادت را به سردار توحیدیش عنایت کرد تا مقام آن انسان بزرگ جاودانه شود.
سردار سلیمانی بیان داشت: همان طور که رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) فرمودند: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یک مکتب راه و درس آموز بود و او فاتحه الکتاب گام دوم انقلاب است.
او گفت: شهادت حاج قاسم سلیمانی در خارج از مرزهای میهن اسلامی اتفاق افتاد؛ ولی امنیت به ارمغان آمده حاصل از جهاد و دفاع آن بزرگوار بود و امنیت امروز ایران، حاصل جهاد شهید حاج قاسم سلیمانی است تا دانش آموزان در کمال امنیت در سنگر علم و دانش به ساختن ایران بپردازند تا الگویی سازنده در جهان اسلام و دنیا قلمداد شوند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: دفاع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، دستاوردهای بزرگی برای جهان اسلام و بشریت به ارمغان داشته است و او یک مصلح جهانی بود.
او با اشاره به اینکه ملت ایران ۳۶ هزار شهید دانش آموز تقدیم کرد تا در برابر توطئهها، باعظمت جلو رود، افزود: دانش آموزان در گام دوم انقلاب در تحقق و تسخیر مرزها تلاش کنند.
سردار سلیمانی گفت: موفقیتها و پیروزیها در ۴۰ سال انقلاب، ستودنی است و این موفقیتها در گام دوم انقلاب ادامه پیدا خواهد کرد.



